Repetities 1953 De Musical van start

Maandag zijn in Theater de Lockhorst in Sliedrecht de repetities gestart van 1953 De Musical. De nieuw geschreven Nederlandse musical speelt zich af tijdens de Watersnoodramp van 1953, die grote delen van Zuid-West Nederland onder water zette. Hoofdrolspelers Ben Cramer, Marcel Smid, Filip Bolluijt, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf sneden samen de taart aan, die hoort bij een eerste repetitiedag.

De musical die wordt geproduceerd door Van Hoorne Theaterproducties gaat op 1 februari 2011 in première in de Stadsschouwburg van Middelburg. De eerste try-outs zullen plaatsvinden op 15 januari 2011 in de Stadsgehoorzaal in Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

“Ik geloof helemaal in deze musical, het is prachtige muziek en de mensen die op het toneel staan, zijn stuk voor stuk talenten. Naast de grote namen die zich al bewezen hebben in het vak staat er jong talent die gaan laten zien dat juist ook nieuwe Nederlandse musicals zo indrukwekkend kunnen zijn”, aldus producent Michael van Hoorne.

Dat de muziek prachtig is wordt beaamd door hoofdrolspeler Ben Cramer: “Het is ongelofelijk dat deze muziek is gemaakt door een wat onbekende componist, want hij maakt echt hele grote werken. De muziek neemt je mee op een reis van emoties, het is kippenvel, let maar op!” aldus Ben Cramer die weer na lange tijd op het toneel staat met zijn tegenspeelster uit The Phantom of the Opera Joke de Kruijf.

Meer informatie over deze musical op www.1953DeMusical.nl. Reserveringen kunnen gemaakt worden via de theaters, via See 0900 1353 (0,45cpm), of via de Nationale Theaterkassa 0900 9203 (0,45cpm)

Foto: Wim Lanser

Lees ook:Joke de Kruijf in 1953 De Musical
Lees ook:Cast ’1953 De Musical’ gepresenteerd in Kinderdijk
Lees ook:Niet zoals zij, tweede single van Het meisje met het rode haar
Lees ook:1953 De Musical in Première
Lees ook:Laatste voorstelling ’1953 de Musical’ in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>