1953 De Musical in Première

Vandaag, dinsdag 1 februari, zal de nieuwe Nederlandse theatervoorstelling 1953 De Musical in première gaan in de Stadsschouwburg van Middelburg. De musical verteld het verhaal van een Zeeuws dorp aan de vooravond van de ramp die grote delen van zuidwest Nederland onder water zette. De hoofdrollen in deze Musical worden gespeeld door Ben Cramer, Filip Bolluyt, Marcel Smid, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf.

De voorstelling heeft ondertussen een reeks try-outs achter de rug en wordt door het publiek zeer goed ontvangen. “We hebben er alles aan gedaan om dit gevoelige onderwerp waardig en integer neer te zetten als musical, en er zijn ondertussen veel mensen wezen kijken die de ramp hebben meegemaakt en waren zeer onder indruk” aldus producent Michael van Hoorne. De galapremière zal worden bijgewoond door de commissarissen van de Koningin van Zeeland en Brabant. Ook zal oud premier en geboren Zeeuw Jan Peter Balkenende aanwezig zijn.

1953 De Musical is tot 5 februari te zien in Middelburg en daarna zal hij in heel Nederland te zien zijn. Voor meer informatie over de voorstelling kunt u kijken op www.1953DeMusical.nl.

Lees ook:Marleen van der Loo in ’1953 De Musical’
Lees ook:Cast ’1953 De Musical’ gepresenteerd in Kinderdijk
Lees ook:100.000ste bezoeker voor Rapunzel De Musical
Lees ook:Repetities 1953 De Musical van start
Lees ook:Laatste voorstelling ’1953 de Musical’ in Goes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>