Joey Schalker ook in ‘Legally Blonde’

Vanaf september is de musical Legally Blonde te zien in de Nederlandse theaters met in de hoofdrol Kim-Lian van der Meij. Inmiddels is er al wat meer bekend over de rest van de cast. Zo werd enige tijd geleden bekend dat ook Joey Schalker naast Kim-Lian en Roy van Iersel een rol te pakken heeft in de musical. Hij zal de rol van Emmet gaan spelen.

Momenteel is Joey nog te zien in de musical All Shook Up, waarvoor hij een nominatie ontving voor een Musical Award voor Beste Mannelijke Bijrol. Ook Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel, Britt Lenting, Cindy Bell, Sjoerd Oomen, Raymond Kurvers, Urvin Monte, Barbera van der Kaaij, Wendy Peters, Stephan Holwerda en Jurriaan Bles zullen in de musical te zien zijn. De kaartverkoop is vorige week gestart. Volgens de officiele website van Legally Blonde zou deze website pas 7 juni online moeten gaan, maar deze staat dus inmiddels al online.

Lees ook:Voorproefje ‘Legally Blonde’ op fandag Kim-Lian
Lees ook:Legally Blonde cast in de Bijenkorf in Amsterdam
Lees ook:Video: Legally Blonde in première
Lees ook:Cast ‘Legally Blonde’ is er helemaal klaar voor (video)
Lees ook:Legally Blonde in de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>