Martin Stritzko en Charly Luske ook in ‘We Will Rock You’ te zien

Dat We Will Rock You een van de musicalsensaties van het nieuwe seizoen gaat worden, dat mag wel duidelijk zijn. De kaartverkoop schijnt als een trein te lopen en zo langzaamaan is ook de volledige cast bekend. Zo is bekend geworden dat ook onder andere Martin Stritzko en Charly Luske in de rockmusical te zien zullen zijn.

Martin Stritzko (Grease) zal de rol van rebellenleider Dieter op zich nemen, tevens is hij understudy Khashoggi. Charly Luske (The Full Monty) is alternate Galileo en Brit, dus zal John Vooijs en Martin van der Starre vervangen waar nodig. Charly speelde eerder al in de Duitse versie van We Will Rock You. Anne Stalman (Evita, Joseph) wordt Teacher en tevens understudy Killer Queen en Scaramouche.

We Will Rock You is acht jaar geleden in première gegaan op West End in Londen en is inmiddels wereldwijd door meer dan 10 miljoen mensen gezien in meer dan 15 verschillende landen waaronder Engeland, Duitsland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika en Australië. De tekst en regie van We Will Rock You zijn van de hand van Ben Elton en de muziek- en liedteksten zijn uiteraard van QUEEN zelf. Ook de muzikale supervisie ligt in de handen van de QUEEN legendes Brian May en Roger Taylor.

De wereldwijde hit is vanaf 21 augustus te zien in Het Beatrix Theater in Utrecht en beleeft op vrijdag 3 september 2010 haar première. Kaarten zijn inmiddels te koop en zijn online hier te bestellen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Kaartverkoop We Will Rock You van start
Lees ook:We Will Rock You naar Nederland!
Lees ook:Charly Luske vervangt Martin van der Starre tijdens try-outs
Lees ook:Wereldwijde Arena Tour ‘We Will Rock You’
Lees ook:Recensie: We Will Rock You

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Martin Stritzko en Charly Luske ook in ‘We Will Rock You’ te zien

  1. Mau1992

    Leuk dat de kaartverkoop als een trein gaat, maar waar is deze informatie op gebaseerd?

      /   Reply  / 
    1. martijn

      waarschijnlijk op een persbericht. Als je de site van Seetickets bekijkt dan stond hij idd vorige week in de kaartverkoop top 10. Deze week echter niet meer.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>