Ook Casey Francisco in ‘Musicals Gone Mad’

Casey Francisco (Crazy Shopping, Disney Musical Singalong, Jesus Christ Superstar) is toegevoegd aan de cast van de musicalparodie Musicals Gone Mad 2011. Samen met o.a. Frits Sissing en William Spaaij zal zij twee avonden lang alle grote musicals van het afgelopen seizoen op de hak nemen. Casey Francisco is de eerste musicalster die voor de tweede keer aan Musicals Gone Mad meedoet.

Eerder werd al bekend gemaakt dat ook Sophia Wezer, Paul Walthaus, Joey Schalker, Laurie Reijs en Alessandro Pierotti in de avondvullende voorstelling te zien zijn. Musicals Gone Mad is dit jaar te zien op 19 en 20 juni in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Musicals Gone Mad biedt musicalliefhebbers én musicalhaters de mogelijkheid om op één avond een compleet theaterseizoen in te halen of om nogmaals te genieten van alle hoogte- en dieptepunten. Dit jaar heeft het creatieve team de meest in het oog springende shows fijnzinnig in stukjes gehakt en door elkaar gemixt, wat leidt tot curieuze combinaties, onverwachte ontmoetingen en hilarische hersenspinsels.

Voor meer informatie kijk op www.musicalsgonemad.nl

Lees ook:Marleen en Jeroen in ‘Musicals Gone Mad’
Lees ook:Chatten met Casey Francisco!
Lees ook:Richard Groenendijk presenteert ‘Musicals Gone Mad’
Lees ook:Ook Tommie Christiaan en Tony Neef in Musicals Gone Mad
Lees ook:Cast bekend van Musicals Gone Mad 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>