Jamai in musical ‘De Winnaar’

Jamai Loman gaat vanaf 17 december de hoofdrol spelen in de musical ‘De Winnaar’. De musical gaat over de talentenjachten op televisie en dat onbekende mensen ineens Bekende Nederlanders worden. Jamai heeft daar ervaring mee, in 2003 won hij de eerste editie van Idols.

Het verhaal van De Winnaar gaat over tv-talentenjachten waarbij gewone mensen binnen korte tijd gekatapulteerd worden tot grote sterren. Het publiek wordt in de voorstelling meegezogen naar een wereld vol uitverkochte optredens, gek geworden fans en wilde paparazzi achtervolgingen.

Ondanks de ervaring van Jamai met zijn deelname aan Idols geeft hij zelf aan dat de musical niet biografisch is.
“Als ik mezelf speel, hoe lossen we dat dan op met andere deelnemers en juryleden? Het zou bovendien saai worden”, legt Jamai uit in het AD. “Ik bedoel: hoe leuk is het om iemand te volgen die door zijn chauffeur van het ene naar het andere optreden wordt gereden?”

Jamai is zelf de bedenker van de musical en heeft meegewerkt aan de ontwikkeling. Eerder dit jaar werkte hij mee aan programma waarin jonge kinderen vertelden wat zij later wilden worden. Veel jonge kinderen willen tegenwoordig beroemd worden maar volgens Jamai hebben zij eigenlijk geen idee wat ‘beroemd zijn’ betekent.

De Winnaar is een interactieve voorstelling waarbij de telefoons voor de verandering aan mogen blijven. Net als bij talentenjachten op tv kan het publiek door middel van tweets en likes het verloop van de voorstelling beïnvloeden.

De Winnaar (12+) is exclusief te zien in M-Lab. Voor de speeldata en meer informatie: www.m-lab.nl 

 

Lees ook:Ook Christine van Stralen en Thomas de Bres in ‘De Winnaar’
Lees ook:Jamai wint Dancing with the Stars
Lees ook:Jamai wil meer musicals produceren
Lees ook:Jamai Loman in Plug de Band
Lees ook:Jamai trekt zijn dansschoenen aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>