Jamai wil meer musicals produceren

Jamai Loman ziet het wel zitten om meer theatervoorstellingen te produceren. De musicalacteur was eind vorig jaar te zien in zijn eerste eigen productie De Winnaar. “Het smaakt naar meer”, zegt Jamai in Spits.
De 25-jarige zanger wil graag zijn favoriete stuk Promises, Promises in de Nederlandse theaters zien. “Ik heb er echt serieus over gedacht om dit stuk zelf naar Nederland te halen. Gewoon de stoute schoenen aantrekken en doen.”
Toch is het voor hem niet haalbaar om Promises, Promises zelf te produceren. “Waar haal ik het geld vandaan?”, vraagt Jamai zich af. “Ik zie het al voor me: met mezelf in de hoofdrol en Chantal Janzen naast me.”

Jamai, die in 2003 de talentenjacht Idols won, is kritisch als het om musicalrollen gaat. Hij vindt het dan ook geen probleem dat hij niet in de grote producties speelt. “Ik ben niet eens naar de audities gegaan. Ik vind Wicked echt ongelooflijk mooi, maar het spreekt mij niet aan.”
Zijn rol in de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat was voor Jamai dan ook niet zijn droomrol. “Leuk, maar inhoudelijk viel het mij tegen. Ik miste de uitdaging.”

Bron: www.nu.nl

Lees ook:Jamai in musical ‘De Winnaar’
Lees ook:The Passion: meer dan 3,2 miljoen kijkers en hit voor Jamai
Lees ook:Jamai Loman wordt Heer Farquaad in Shrek de Musical
Lees ook:Dolfje Weerwolfje: griezelig leuk!
Lees ook:Stemproblemen voor Jamai

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>