Ook Christine van Stralen en Thomas de Bres in ‘De Winnaar’

Eerder maakten wij al bekend dat Jamai Loman vanaf 17 december de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe musical van M-lab: ‘De Winnaar’. Nu is dan ook bekend geworden dat Christine van Stralen en Thomas de Bres te zien zullen zijn in deze musical. Christine zal de rol van chauffeur Marjan en Moeder Nettie spelen en Thomas zal te zien zijn als manager Hans.
Frans Heemskerk is de pianist.

Christine van Stralen is een Nederlandse actrice die bekend werd van haar rol als moeder in Dunya en Desie. Op het toneel was ze onder meer te zien in de voorstelling Ik Wil Dat Jij Een Beer Wordt van het NT Gent.
Thomas de Bres speelde bij verschillende theatergezelschappen zoals o.a. Toneelgroep Amsterdam en het Nationale Toneel. Thomas was ook te zien in televisieseries en films zoals Flikken MaastrichtGoede Tijden Slechte Tijden en De Bende van Oss.

Het verhaal van De Winnaar gaat over tv-talentenjachten waarbij gewone mensen binnen korte tijd gekatapulteerd worden tot grote sterren. Het publiek wordt in de voorstelling meegezogen naar een wereld vol uitverkochte optredens, gek geworden fans en wilde paparazzi achtervolgingen.

De Winnaar is een interactieve voorstelling waarbij de telefoons voor de verandering aan mogen blijven. Net als bij talentenjachten op tv kan het publiek door middel van tweets en likes het verloop van de voorstelling beïnvloeden.

De Winnaar (12+) is exclusief te zien in M-Lab. Voor de speeldata en meer informatie: www.m-lab.nl 

Lees ook:Jamai in musical ‘De Winnaar’
Lees ook:Repetities musical ‘Lover of Loser’ gestart
Lees ook:Musicalmoord bij Peter R. de Vries
Lees ook:Casper van Bohemen in High School Musical
Lees ook:Win kaarten voor ‘De Winnaar’ met Jamai Loman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>