Freek Bartels in ‘Aspects of Love’

Vanaf februari is Freek Bartels een aantal keer te zien als Alex in Andrew Lloyds Webbers Aspects of Love. Freek neemt de rol een aantal keer over van René van Kooten die de rol sinds de première speelt. De eerste voorstelling van Freek is op woensdag 20 februari in het Parktheater in Eindhoven. De voorstelling Aspects of Love, met onder anderen Ernst Daniël Smid, Lone van Roosendaal en Maaike Widdershoven, is tot en met 21 april te zien in de Nederlandse theaters, waaronder Groningen, Enschede, Breda, Heerlen en Amsterdam.

In 2008 was Freek te zien als Enjolras in de musical Les Misérables, waar hij een John Kraaijkamp Award voor Aanstormend Talent mee won. Hij speelde de hoofdrol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ook was hij naast Simone Kleinsma en Stanley Burleson te zien in Sondheim In Songs in het M-Lab, de musical Petticoat, Next to Normal en speelde een aantal speciale voorstellingen van The Normal Heart. Freek nam deel aan het televisieprogramma de Beste Zangers van Nederland. In 2013 speelt Freek de mannelijke hoofdrol in de musical Love Story. Love Story is vanaf oktober te zien in de theaters door heel Nederland.


Aspects of Love is een verhaal over de ongrijpbare facetten van liefde en verlangen, een musical die uitdaagt en raakt.  Wat enkel een onschuldige romance leek te zijn, wordt het begin van een langdurige, vurige en gepassioneerde rondedans tussen vijf mensen uit drie generaties, waarbij verovering, verraad en verlies uiteindelijk hun ware gezicht laten zien.

Foto: Reinier RVDA

Lees ook:Celinde Schoenmakers naast Freek Bartels in ‘Love Story’
Lees ook:‘Love Story’ met Freek Bartels toch in 2013 in de theaters
Lees ook:Marleen van der Loo in Aspects of Love
Lees ook:Musical ‘Aspects of Love’ vervangt ‘Blood Brothers’
Lees ook:Simone Kleinsma en Freek Bartels in ‘Next to Normal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>