Ook Linda Wagenmakers in Vijftig Tinten… de Parodie

LWBirgit Schuurmans gaat de rol van studente Anastasia Steele afwisselen met Linda Wagenmakers in de nieuwe musical Vijftig Tinten… de Parodie.

Linda werd bekend met haar rol als Kim in de musical Miss Saigon. Daarna volgde haar optreden op het Eurovisiesongfestival 2000 met het nummer No Goodbyes. Naast haar vele televisieoptredens was ze ook te zien in de musicals; Rocky over the rainbow, Les Miserables, Love me just a little bit more, Hans & Grietje de Musical, Musical Classics in Ahoy en Spamalot.

Vijftig Tinten… de Parodie
Een boekenclub, die bestaat uit alleen maar vrouwen, besluit Vijftig Tinten Grijs te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten.

Naast Birgit en Linda zijn ook Han Oldigs, Brigitte Heitzer, Rosalie de Jong, Eva Poppink, Abel Nienhuis en Jolanda van den Berg te zien. De musical wordt geregisseerd door Jasper Verheugd.

Vijftig Tinten… de Parodie gaat op 8 september 2013 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna is de musical te zien in verschillende theaters in Nederland.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Cast bekend Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Première: Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Vijftig Tinten.. de Parodie in Nederland
Lees ook:Teamwissel Pumps & Penalties
Lees ook:Musicalster Brigitte Heitzer zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>