Vijftig Tinten.. de Parodie in Nederland

VijftigNa groot succes in Amerika komt ook in Nederland een versie van Vijftig tinten Grijs, de Musical. Het is een parodie op de drie erotische bestsellers van E.L. James welke wereldwijd meer dan 65 miljoen keer werden verkocht.

Het verhaal
Een boekenclub, die bestaat uit alleen maar vrouwen, besluit Vijftig Tinten Grijs te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten.
De karakters van Anastasia Steel en Christian Grey worden door de clubleden op een humoristische wijze nagespeeld.

De Amerikaanse makers waren met de musical een hit op het Fringe Festival in Edinburgh (4 sterren recensie) en trokken uitverkochte zalen in New York en Chicago.

Jasper Verheugd gaat de musical regisseren. Hij had eerder de regie in het Eftelingtheater bij de musicals Doornroosje en De Kleine Zeemeermin.
Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan spelen.
Vijftig Tinten Grijs, de Parodie gaat op 8 september 2013 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna is de musical te zien in verschillende theaters in Nederland.

 

Lees ook:Ook Linda Wagenmakers in Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Cast bekend Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Première: Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Teamwissel Pumps & Penalties
Lees ook:Nieuwe musical Pumps en Penalties aangekondigd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>