Het SinterklaasTheater presenteert de cast van “Sinterklaas en de Malle Mijter”

mallemijter-A3Met trots presenteren de producenten van het SinterklaasTheater de betoverende en sprookjesachtige musical “Sinterklaas en de Malle Mijter”. Een musical waarin kinderfantasie tot leven komt en ouders mee terug genomen worden naar hun kindertijd.

Synopsis
De mijter van Sinterklaas is kwijt! Veel paniek in het huis van Sinterklaas.
Na een zoektocht vindt de hofhouding van de Sint een oude kist met daarin de Malle Mijter. Deze bijzondere mijter blijkt over magische krachten te beschikken, maar wanneer hij tot leven komt weet hij niet meer wie of wat hij is.
Hij besluit daarom op zoek te gaan naar de Sint. Tijdens zijn zoektocht verdwaalt hij, en komt hij Chris tegen die in Spanje op vakantie is. Ook Chris is verdwaald en kan zijn ouders niet meer vinden. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar Chris zijn ouders en naar Sinterklaas! Lukt het ze om op tijd terug in Nederland te zijn voor het Sinterklaasfeest op 5 december?

Cast
“Sinterklaas en de Malle Mijter” beschikt over een cast met namen als Mariska van Kolck (o.a. bekend van Beauty and the Beast) als verhaalvertelster, Gino Korsel (Michael Banks in Mary Poppins) als het jongetje Chris, Roberto de Groot (o.a. bekend van The Little Mermaid) als de Huismeester, Joyce Geurtsen, Roel van Kerckhoven, Marcel Postma , Sinterklaas, de Feestpieten en vele anderen.

Gino Korsel zal als Chris voor de kinderen de meest aansprekende rol vertolken.
Hij beleeft samen met de Malle Mijter een groots avontuur. Gino speelde eerder in musicals als “Mary Poppins” en Droomvlucht de musical.  Gino volgt momenteel ook een opleiding aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

“Sinterklaas en de Malle Mijter” is dit jaar in twee theaters te zien. Op 24 november in het Kennemer Theater in Beverwijk en op 1 december in de Stadsschouwburg van Haarlem.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.sinterklaastheater.nl

Lees ook:Sinterklaas in de leukste familiemusical
Lees ook:Veel musicalsterren in ‘Sinterklaas en het Pieten Mysterie’
Lees ook:Tony Neef in Sinterklaasfilm
Lees ook:Sinterklaas weer in musical!
Lees ook:Musical over Kruimeltje in de maak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>