Willemijn Verkaik genomineerd voor een WhatsOnStage Award

Willemijn

Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat Willemijn Verkaik is genomineerd voor een WhatsOnStage Award in de categorie Best Takeover in a Role voor haar rol in Wicked.

Willemijn speelt de rol van Elphaba sinds vorige maand op West End. Eerder speelde ze deze rol in Duitsland, Nederland en op Broadway. In dezelfde categorie zijn ook genomineerd Beverley Knight (The Bodyguard), Carrie Hope Fletcher (Les Misérables), Geronimo Rauch (The Phantom of the Opera) en Mike Noble (The Curious Incident of the Dog in the Night-Time). Wicked zelf is ook genomineerd voor een award in de categorie Best West End Show.

WhatsOnStage Awards
De WhatsOnStage Awards zijn de enige theaterprijzen in Engeland die geheel door het publiek gekozen worden. De genomineerden in de 27 categorieën worden gebaseerd op de stemmen van de bezoekers van de website. Dit jaar hebben meer dan 80.000 mensen hun stem uitgebracht. Nu de shortlists bekend zijn mogen bezoekers opnieuw hun voorkeur bekendmaken.

Lees ook:Willemijn Verkaik genomineerd voor Broadway Award
Lees ook:Willemijn Verkaik wint Best West End Debut Award
Lees ook:Dak Apollo Theatre stort in
Lees ook:Willemijn Verkaik van Broadway naar West End
Lees ook:1000 keer Wicked voor Willemijn Verkaik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>