Dak Apollo Theatre stort in

apolloIn het Apollo Theatre in Londen is tijdens een voorstelling een deel van het dak naar beneden gekomen. De brandweer meldt dat er 7 zwaargewonden zijn en bijna 80 lichtgewonden. Er vielen geen doden. In het theaterdistrict West End reden brandweerauto’s en ambulances kort na het ongeluk af en aan.
Er waren op dat moment 720 mensen aanwezig in het theater voor een voorstelling van The Curious Incident Of The Dog in the Night-Time.

Een woordvoerder van de brandweer meldde dat met het plafond ook delen van de balkons naar beneden kwamen, waardoor bezoekers bekneld raakten. Na een uur waren alle slachtoffers uit het puin bevrijd. Volgens de BBC zijn er 76 gewonden gevallen, waarvan zeven ernstig gewond. Veel mensen liepen verwondingen aan het hoofd op.

Het Apollo Theatre, op Shaftesbury Avenue, is in 1901 gebouwd en heeft plaats voor 775 bezoekers. The Curious Incident Of The Dog in the Night-Time was sinds maart 2013 te zien in dit theater.

Lees ook:Willemijn Verkaik genomineerd voor een WhatsOnStage Award
Lees ook:The Passion: meer dan 3,2 miljoen kijkers en hit voor Jamai
Lees ook:Lee Mead’s premiere als Fiyero
Lees ook:Winnaars Tony Awards 2015
Lees ook:Video: Spider-Man ongeluk op video!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>