Eerste repetitie van musical Putting It Together

Vorige week  vond de eerste repetitie plaats van de musical Putting It Together. Op 15 februari 2014 beleeft Putting It Together, van vermaard Broadway-legende Stephen Sondheim, zijn Nederlandse première in de Goudse Schouwburg en is daarna in theaters in het hele land te zien.


Verhaal
Een ouder koppel ontvangt een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond.

De cast bestaat uit Porgy Franssen, Paul Groot, Brigitte Heitzer, Esther Maas en Matthias Quadekker. Acteur en zanger Matthias Quadekker gaat de rol van John vervullen in de musical Putting It Together. Matthias vervangt hiermee Joey Schalker.

Voor meer informatie en de speellijst: www.puttingittogether.nl

 

Lees ook:PIT Produkties presenteert: Putting It Together
Lees ook:Première: Putting it Together
Lees ook:Trailer Putting it Together
Lees ook:M-Lab presenteert nieuwe editie M-Lab Uit het IJ
Lees ook:Musicalster Brigitte Heitzer zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>