Cast nummer 7 van Soldaat van Oranje

Doordat de Soldaat van Oranje de langstlopende musical is, zijn ze al weer toe aan cast nummer 7.

Naast de terugkeer van Loes Haverkort, die de rol van Charlotte afwisselt met Bente van den Brand, gaat acteur Stefan Rokebrand vanaf 28 januari drie keer per week de hoofdrol van Erik Hazelhoff Roelfzema spelen in Soldaat van Oranje. Hij gaat de rol afwisselen met Matteo van der Grijn. Rokebrand speelde eerder in Flikken Maastricht, Van God Los en Ramses en stond de afgelopen vijf jaar op het toneel met de Arnhemse toneelgroep Oostpool.

Ook is Anne Prakke als Fred van Houten nieuw in de cast, Sylvia Poorta en Myranda Jongeling keren terug in de rol van koningin Wilhelmina naast Juul Vrijdag en Jacqueline Blom.

Volledige cast
Erik – Matteo van der Grijn | Stefan Rokebrand
Koningin Wilhelmina – Juul Vrijdag | Jacqueline Blom | Sylvia Poorta | Myranda Jongeling
Charlotte – Loes Haverkort | Bente van den Brand
Fred – Anne Prakke
Anton – Kevin Schoonderbeek
Chris – Boy Ooteman
Bram – Roel Dirven
Paul – Daan Colijn
Victor – Noël S. Keulen
Ada – Sophie Schut
Hofdame Tessa – Jennifer van Brenk
Van ‘t Sant – Nico de Vries | René van Zinnicq Bergmann

Lees ook:Soldaat van Oranje tot juni 2015 in het theater
Lees ook:Soldaat van Oranje weer verlengd t/m april 2014
Lees ook:Soldaat van Oranje ook naar Duitsland?
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd t/m januari 2013
Lees ook:Valentijn Benard nieuwe Soldaat van Oranje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cast nummer 7 van Soldaat van Oranje

 1. Bob van Rhoon

  Dit had ik niet gedacht, ben wel wat gewend (Radio City Hall New York, theater Buenos Aires etc).
  Timing,spel, verstaanbaarheid, dat is bij Joop in Scheveningen vaak belabberd. Geluid dus helemaal okay, en toch heeft een theaterboer als ik wat te zeuren.
  De muziek vond ik buitengewoon, modern, de musicaljas uitgedaan. En dan life produceren iedere avond, oh, wat was de ondersteuning bij de cast geweldig. Waar ik bang voor was gebeurde. Finale, de artiesten voor hetvoetlicht, de hoofdrolvertolkers solo, dan met z’n allen (24) uitstekend. En ‘t orkerst niet. Achter de coulissen blijven, effies zwaaien, contouren zichtbaar (de achterste niet). Nee, zeker deze mensen, stuk of 10 a 12 denk ik, kom naar voren. Deze mensen musiceren zo uitstekend.
  Eigentijds, weg met de standards, precies wat bij deze voorstelling behoort, want de composities liggen er, maar je moet ze wel uitvoeren. Een buitengewone musikale groep.
  Op het toneel ermee, kan geen moeite kosten, 1:1 met de toneel arteisten. Ja, toch, realiseer dit, een grote toegvoerde waarde. Ik heb dat in de foyer van honderden vernomen. Waar blijven de muzikanten…..
  Ik ben zelf muzikant en vindt ‘t heerlijk om naast de cabaretier te staan, 2 minuetn en ook bloemen te krijgen. (die ik aan de garderobe-juf geef).
  Maar wat een totale cast !!
  Bob van Rhoon

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>