Cast War Horse compleet!

war horseMet de toevoeging van Annick Boer, Bas Keijzer, Filip Bolluyt, Remco Sietsema en Hylke van Sprundel is de cast van War Horse nu compleet.

De vijf acteurs werden van de week bekend gemaakt als de overige vijf hoofdrollen, naast Jochum ten Haaf en Kay Greidanus. De cast van War Horse bestaat in totaal uit ruim 30 mensen. Ook zijn alle acteurs gecast die vanaf maart beginnen met de speciale training voor puppeteer, in teams van drie personen spelen zij de paarden.

Het verhaal
Het opmerkelijke verhaal van War Horse is gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met Handspring Puppet Company. War Horse is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan vijf miljoen theaterbezoekers. De show staat momenteel voor het zesde jaar op West End in Londen voor uitverkochte zalen, toert tevens door Groot Brittannië en Ierland, is op uitgebreide tournee door Noord Amerika en onlangs opende een nieuwe productie in Berlijn. De Broadway productie heeft vijf Tony Awards gewonnen.

Het theaterfenomeen War Horse gaat op 14 juni tijdens het Holland Festival in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zal daarna tot en met april 2015 reizen langs vijf grote theaters van Nederland.

www.warhorse.nl

Lees ook:Jochum ten Haaf te zien in War Horse
Lees ook:Wereldwijd theaterfenomeen War Horse tijdens het Holland Festival in première in Koninklijk Theater Carré
Lees ook:War Horse na Carré te zien in vijf Nederlandse theaters, Kay Greidanus speelt hoofdrol
Lees ook:Soy Kroon hoofdrol in War Horse
Lees ook:War Horse in voorjaar 2015 naar België

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>