Hartsvrienden Vera Mann uitgeschakeld wegens luchtweginfectie

2015-01-09 001 138 (500x333)De luchtweginfectie van Vera Mann is ernstiger dan verwacht. Dit bleek vrijdag na een bezoek aan een kno-arts, meldt Van Lambaart Entertainment, de producent van de musical Hartsvrienden. Ze moet twee dagen volledige stemrust houden.

De actrice kon de nagenoeg uitverkochte voorstellingen vrijdagavond in de schouwburg van Arnhem en zaterdagavond in Theater de Lievekamp in Oss niet spelen. Ze werd vervangen door haar understudy Jacqueline Aronson.

“Het is bijzonder vervelend als een van de hoofdrolspelers in het try-out proces uitvalt”, zegt producent Erwin van Lambaart. “Ik ben ontzettend trots op de cast van Hartsvrienden; niet alleen omdat Jacqueline Aronson haar rol binnen 24 uur heeft geleerd maar ook omdat haar collega’s onder wie Guido Spek, Jim Bakkum en Maike Boerdam haar met volle overtuiging klaar hebben gestoomd. Een situatie als deze is natuurlijk altijd bijzonder vervelend, maar vooral voor Vera. Hopelijk is ze snel terug zodat ze volgende week een prachtige première kan spelen.”

De kno-arts blijft het herstel intensief volgen en spreekt de hoop uit dat Vera vandaag weer het toneel op kan. Hartsvrienden gaat volgende week maandag in de Goudse Schouwburg in première

Lees ook:Hartsvrienden: Jacqueline Aronson geblesseerd
Lees ook:Hartsvrienden speelt laatste voorstelling
Lees ook:Jim Bakkum en Guido Spek worden broers in Hartsvrienden
Lees ook:Voorproefje voorstelling Hartsvrienden
Lees ook:Vera Mann en Maike Boerdam in musical Hartsvrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>