Hartsvrienden: Jacqueline Aronson geblesseerd

Jacqueline Aronson

Jacqueline Aronson is tijdens een voorstelling in Helmond geblesseerd geraakt. Ze brak haar middenvoetsbeentje tijdens een voorstelling van Hartsvrienden in Helmond.

Aronson moet vier weken in het gips. Ze speelt in het ensemble, maar is tevens de understudy voor Mevrouw Jansen. Die rol wordt normaal gespeeld door Vera Mann. Aronson is al opgegaan als Mevrouw Jansen, in de try-out periode kreeg Mann een luchtweginfectie.

Hartsvrienden is een moderne bewerking

Hartsvrienden is een moderne Nederlandse bewerking van Blood Brothers. De namen van de personages zijn vertaalt naar het Nederlands, net als de plaatsen. In deze productie van Van Lambaart Entertainment is er nog meer moderns toegevoegd, namelijk hip-hop. Bekende rapper Yes-R speelt de verteller, de grootste mannelijke rol. Guido Spek en Jim Bakkum spelen Mickey en Edward, de titulaire hartsvrienden.

Lees ook:Hartsvrienden speelt laatste voorstelling
Lees ook:Hartsvrienden Vera Mann uitgeschakeld wegens luchtweginfectie
Lees ook:Jim Bakkum en Guido Spek worden broers in Hartsvrienden
Lees ook:Vera Mann en Maike Boerdam in musical Hartsvrienden
Lees ook:Voorproefje voorstelling Hartsvrienden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>