Succesvolle M-Lab musical Rent keert terug op de planken

RentDit najaar brengt Atelier DeLaMar een nieuwe versie van Rent met een deels nieuwe cast en een aangepast decor voor de grote zaal.

Atelier DeLaMar is een plek waar nieuw werk ontstaat en waar ruimte is voor grensverleggende theaterinitiatieven voor een breed publiek. Rent won in 2016 de Musical Award voor beste kleine musical en Mitch Wolterink won de Musical Award voor beste mannelijke bijrol in een kleine musical.

Gebaseerd op Puccini’s opera La Bohème vertelt Rent het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met verlies, verslaving en kunst, proberen ze ieder op eigen wijze het perspectief van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je dagen zijn geteld? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke en hoopvolle les: Samen leven voor vandaag!
Met: Rosa da Silva, Mitch Wolterink, Ruud van Overdijk, Renée de Gruijl, Karel Simons, Jeske van de Staak, Lars Mak, Ivo Chundro, Luc Steegers, Lisa Berendse

Lees ook:Jeske van de Staak vervangt Carolina Dijkhuizen bij Rent in Concert
Lees ook:Rent terug in M-Lab
Lees ook:RENT in M-Lab krijgt reprise
Lees ook:LIVE-BLOG:(gesloten) Uitreiking Musical Awards 2016! De winnaars!
Lees ook:Musical Award-winnaar Mitch Wolterink complementeert cast Sweeney Todd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>