Rent terug in M-Lab

RentOp veler verzoek gaat M-Lab’s versie van RENT dit najaar in reprise. Afgelopen februari bracht M-Lab de hitmusical terug naar Nederland in een regie van Daniël Cohen en alle voorstellingen waren nog voor de première uitverkocht. De cast blijft voor de reprise grotendeels dezelfde. Een paar rollen wordt wegens beschikbaarheid opnieuw ingevuld.

Cast
Li-Tong Hsu zal te zien zijn in de rol van Mimi. Ook Jim de Groot, Maarten Smeele, Ruud van Overdijk, Jeske van de Staak, Mitch Wolterink en Amir Vahidi zullen opnieuw deel uitmaken van de cast. De rollen van Collins en Maureen worden opnieuw gecast wegens beschikbaarheid.

Regisseur Daniël Cohen is voor de M-Lab versie van RENT terug naar de essentie gegaan. De cast bestaat dan ook uit maar 9 spelers in plaats van de gebruikelijke 15 en het stuk is ontkleed van veel meer dat ‘gebruikelijk’ is voor Rent. Cohen: “Een voorstelling maken in het M-Lab geeft je de gelegenheid om je te ontdoen van overbodigheden en terug te gaan naar de kern. En RENT leent zich natuurlijk heel erg voor puur, rauw, unplugged. back to basics. Daarbij gaan we zorgen dat RENT weer net zo actueel en aangrijpend wordt als toen het voor het eerst werd opgevoerd.”

Over RENT
Gebaseerd op Puccini’s opera La Boheme vertelt RENT het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!

RENT is van 8 t/m 19 oktober 2015 te zien in M-Lab.

Bron: www.m-lab.nl

Lees ook:RENT in M-Lab krijgt reprise
Lees ook:Rent mogelijk in reprise?
Lees ook:Jeske van de Staak vervangt Carolina Dijkhuizen bij Rent in Concert
Lees ook:Musical RENT naar Amsterdam met Bart Boonstra (Popstars) in hoofdrol
Lees ook:Succesvolle M-Lab musical Rent keert terug op de planken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>