Musical Cruise met Brigitte Heitzer, Stanley Burleson en April Darby

Na het succes van de Musicalcruise in 2016 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op zondag 8 oktober vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona voor een 8-daagse cruise langs de hoogtepunten van de Middellandse Zee met aan boord de crème de la crème van de Nederlandse musicalwereld.Op zondag 8 oktober 2017 vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona voor een 8-daagse cruise langs de hoogtepunten van de Middelllandse Zee. De Epic, een schip van Norwegian Cruise Line, staat bekend om het ‘freestyle cruisen’, waarbij gasten zelf uitmaken waar, wanneer en met wie men wil eten.

Tien jaar geleden was Brigitte Heitzer de terechte winnares van de televisietalentenjacht Op Zoek Naar Evita. Brigitte was dit seizoen te zien in de musical Into The Woods en won een Musical Award voor haar rol in Putting It Together.  Andere musicals waarin ze te zien was zijn Passion, Beauty and the Beast, Tarzan, All Shook Up / Love Me Tender, Petticoat, Miss Saigon en 50 Tinten De Parodie. Komend seizoen is Brigitte te bewonderen in The Full Monty.

Drievoudig musical award winnaar Stanley Burleson is zanger, danser, acteur, choreograaf en regisseur. Hij speelde de hoofdrol in talloze musical zoals Sister Act, Miss Saigon, La Cage Aux Folles, Evita, Cats, Beauty and the Beast, Passion, 3 Musketiers, Fosse, Elisabeth, Chicago, Joe, Faya, Les Misérables en het komend theaterseizoen is hij te zien in From Sammy With Love.

April Darby speelt op dit moment de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard. Ze was verder te zien in de musical Sister Act en deed in de Verenigde Staten mee aan de televisietalentenjacht American Idol.

De 8-daagse reis is volledig verzorgd, inclusief retourvlucht, ANWB-reisbegeleiding en voert langs hoogtepunten van de Middellandse Zee als Marseilles, Cannes, Livorno (de haven voor Florence en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Palma de Mallorca. Naast het entertainment aan boord, waaronder de Broadway musicals Priscilla Queen of the Desert en Burn The Floor, kunnen gasten genieten van alle luxe en comfort aan boord én van concerten, exclusief voor ANWB-leden. Een eerder uitgevoerde musical cruise naar de Noorse Fjorden was onder de ANWB-leden een groot succes. De organisatie van de ANWB ontving veel fanmail.

Daarnaast geeft een speciaal voor deze reis samengesteld ensemble onder leiding van singer/songwriter Billy Maluw, acte de préséance. Tijdens deze exclusieve concerten en meet & greets kunnen de gasten uitgebreid kennismaken met de artiesten aan boord.

Kijk voor meer informatie over de cruise, bestemmingen en het entertainmentprogramma op www.anwb.nl/musicalcruise2017

Lees ook:Video: Rock of Ages met Tom Cruise
Lees ook:Chatten met Doris Baaten!
Lees ook:Chatten met Lone van Roosendaal
Lees ook:Chatten met Casey Francisco!
Lees ook:Brigitte Heitzer genomineerd als Cover Girl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>