Musicalsterren in ‘De Leukste Jaren’


In de tweede aflevering van de KRO familieshow De Leukste Jaren op 23 januari zullen een aantal musicalsterren strijden in twee teams. Jon van Eerd zal het team van Jan Keizer komen versterken, terwijl Jamai Loman en Mariska van Kolck zangeres Berget Lewis zullen steunen.

In het programma neemt het jaren ‘60 team onder leiding van de vaste teamcaptain Jan Keizer het op tegen het jaren ‘80 team dat vertegenwoordigd wordt door teamcaptain Berget Lewis. Beide teams proberen in een reeks vrolijke krachtmetingen het predikaat ‘De leukste jaren’ voor hun tienjarenperiode te veroveren. Jan Keizer heeft de leiding over zijn team met daarin: Dennis Weening, Minke Booy en Jon van Eerd. Berget Lewis wordt versterkt door haar drie teamleden: Jamai Loman, Mariska van Kolck en Gerard Ekdom. De presentatie is in handen van Anita Witzier.

De Leukste Jaren, aflevering 2: 23 januari 20.30 uur bij de KRO op Nederland 1.
Foto: KRO

Lees ook:Perspresentatie: Musicals in Concert 2015
Lees ook:Weer musicalsterren in Fort Boyard
Lees ook:Chatten met Mariska van Kolck
Lees ook:Berget Lewis in Roze Vrijdag van dinnershow Brooklyn Nights
Lees ook:Mariska van Kolck keert terug als tante Jans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>