Hondjes op 29 juni op auditie voor Legally Blonde

Dinsdag 29 juni, vanaf 10.00 uur, vinden de hondenaudities voor de musical Legally Blonde plaats in Wellnesscentrum de Zwaluwhoeve te Hierden. Sinds de aankondiging van producent Albert Verlinde op 28 mei jl, zijn er ruim 300 hondjes aangemeld via Facebook van RTL Boulevard. Uit alle aanmeldingen wordt vrijdag een selectie bekend gemaakt en uiteindelijk blijven ruim 30 hondjes over voor de audities.

Dinsdagochtend worden de hondjes beoordeeld door hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij en hondentrainster Conny Hendriks. Na de eerste schifting blijven uiteindelijk vijf hondjes over voor de finale die in korte tijd onder handen worden genomen door Conny Hendriks. In de finaleronde beoordeelt ook Albert Verlinde de hondjes en uiteindelijk blijft er dan één winnaar over. Dat hondje mag zich een jaar lang Bruiser noemen en gaat mee op tournee met Legally Blonde. De repetities beginnen op 9 augustus, terwijl de première plaats vindt op 10 november (10/10/10) in Tilburg.

Lees ook:Pedro wint hondenauditie ‘Legally Blonde’
Lees ook:Legally Blonde naar Nederland
Lees ook:Hondenbaan te winnen in musical ‘Legally Blonde’
Lees ook:Pearl staat in de finale van The Voice of Holland!
Lees ook:Voorproefje ‘Legally Blonde’ op fandag Kim-Lian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>