Legally Blonde naar Nederland

Legally Blonde musical posterAlbert Verlinde en Roel Vente van V&V Entertainment hebben exclusief de rechten verworven van de musical Legally Blonde. Legally Blonde vormt de opvolger van de musical Hairspray die op 27 september 2009 in première gaat. De musical zal in het seizoen 2010-2011 in de Nederlandse theaters worden gebracht. Na New York en Londen wordt de Nederlandstalige versie van Legally Blonde de derde versie van deze musical, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001.

“Wij zijn bijzonder trots op het feit dat we na Hairspray er wederom in zijn geslaagd een nieuwe musical voor het eerst in Nederland te kunnen brengen. We streven met bepaalde producties duidelijk naar een nieuw, jong publiek. Dat hebben we gedaan met Grease en Fame en die lijn trekken we door met Footloose, Hairspray en daarna Legally Blonde,” aldus Albert Verlinde.


Legally Blonde
vertelt het verhaal van de rijke Elle Woods. Ze heeft haar leven prima op de rit met haar chihuahua Bruiser, een goed gevulde portemonnee en snelle sportwagens. Tot ze van de ene op de andere dag wordt gedumpt door haar vriendje, die naast ‘looks’ ook ‘brains’ in zijn vriendin terug wil zien. Elle laat het er niet bij zitten en besluit rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Harvard. Daar valt ze voor de charmes van professor Emmett Richmond, die door de affaire in zwaar weer terecht komt.

Lees ook:Legally Blonde cast in de Bijenkorf in Amsterdam
Lees ook:Laura Vlasblom wordt Paulette in ‘Legally Blonde’
Lees ook:Pedro wint hondenauditie ‘Legally Blonde’
Lees ook:Hondenbaan te winnen in musical ‘Legally Blonde’
Lees ook:‘Roel Vente verlaat V&V voor Stage Entertainment’

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Legally Blonde naar Nederland

  1. Dennis

    Hopelijk wordt die net zo leuk als in Amerika. We hebben afgelopen jaar daar gezien en moet eerlijk zeggen het was erg leuk om te zien.

      /   Reply  / 
  2. shelley

    zooooooooooo VET, ik wist dat ie kwam dus ik kijk er nu al helemaal naar uit!

      /   Reply  / 
  3. Merle

    Echt gaaf ik krijg deze voor mijn verjaardag! Heb er nu al zin in !
    XX

      /   Reply  / 
  4. jeroen

    Ik ben er geweest gisteravond (zaterdag de 25ste sep. 2010

    erg leuk, goed gezongen, leuk verhaal (klopt niet helemaal met wat hier boven staat.. “Daar valt ze voor de charmes van professor Emmett Richmond, die door de affaire in zwaar weer terecht komt.”

    maar goed dat ter zeide, goede muziek, goede dans en erg ammusant.

    TOP !!

    veel succes met de real deal !

      /   Reply  / 
    1. redactie Auteur

      Het bericht waar je op reageerde is uit 2008, dus er kan het eea veranderd zijn.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>