Pedro wint hondenauditie ‘Legally Blonde’

Het acht maanden oude Chihuahua Pedro van Kimm Daniel Hillebrand (26 jaar) uit Amsterdam is de winnaar geworden van de hondenauditie voor de musical Legally Blonde vandaag in de Zwaluwhoeve in Hierden.

Het hondje (overigens niet het hondje hierboven afgebeeld) werd uitgekozen, omdat hij mooi parmantig wist te paraderen, een paradepaardje werd genoemd en niet al te eenkennig was. Nu al een hondje met sterpotentie, volgens Albert Verlinde, maar wel een zonder sterallures. Tweede is Djenti uit Amstelveen geworden van 1 jaar oud van baasje Babbette van Middelburg (21 jaar). Zij ontving een jaar lang gratis hondenbrokken van Prins Pet Food.

Pedro zal dagelijks te zien zijn in de musical Legally Blonde vanaf 10/10/10 (première in Tilburg). Conny Hendriks, die vandaag ook in de jury zat, is verantwoordelijk voor de training. Kim-Lian van der Meij, in de musical als Elle Woods het baasje van de chihuahua Bruiser, was het derde jurylid. De repetities van Legally Blonde beginnen op 9 augustus.

Lees ook:Hondenbaan te winnen in musical ‘Legally Blonde’
Lees ook:Legally Blonde naar Nederland
Lees ook:Voorproefje ‘Legally Blonde’ op fandag Kim-Lian
Lees ook:Hondjes op 29 juni op auditie voor Legally Blonde
Lees ook:Legally Blonde cast in de Bijenkorf in Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pedro wint hondenauditie ‘Legally Blonde’

  1. Babette van Miltenburg

    Mijn naam is verkeerd gespeld. Ik heet Babette van Miltenburg! Niet Middelburg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>