‘Bad Girls de Musical’ in voormalige politieschool

Van 23 t/m 28 november 2010 speelt Theatergroep Parbleu! de musical BAD GIRLS in de voormalige politieacademie aan de Sloterweg 700 in Amsterdam. BAD GIRLS is een grappige, ontroerende en soms rauwe musical over het dagelijks leven in een vrouwengevangenis.

De 20-koppige cast wordt begeleid door een live orkest van 7 musici. De regie is in handen van Bas Groenenberg, die bij Parbleu! eerder Illyria en Airport regisseerde, en na BAD GIRLS in december start met de regie van 1953 De Musical voor Van Hoorne Theaterproducties.

De musical BAD GIRLS is gebaseerd op de personages en verhaallijnen van het eerste seizoen van de gelijknamige zeer populaire en bekroonde Britse tv-drama serie (van 1999-2006 op ITV). Het voormalig terrein van de politieacademie diende eerder dit jaar al als opnamelocatie voor de populaire tv-serie SpangaS door NL Film & TV.

Voor meer info of kaarten reserveren kijk op www.parbleu.nl

Lees ook:Musical MIJN HEMEL! in M-Lab
Lees ook:John Cleese wil weer musical maken
Lees ook:Jennifer Saunders schrijft Spice Girls musical
Lees ook:Spice Girls willen naar Broadway
Lees ook:Spice Girl Mel C op West End

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Bad Girls de Musical’ in voormalige politieschool

  1. Bernice

    Parbleu! is erg leuke en professionele groep, die iedere keer weer fantastische producties weten neer te zetten. Met goede bezetting en orkest! o.a. Merel Bussink-Holl als Shell Dockley, Henk Wijtsma als hoofdcipier Fenner, Ben Smit als gevangenisdirecteur en een uitstekende regisseur: Bas Groenenberg.

    Aanrader!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>