Explosie in M-Lab

M-Lab-ExplosieOp zaterdag 20 november a.s. vindt tussen 13.00 en 16.00 uur de M-Lab Explosie plaats: een ééndagsfestival om nieuwe bezoekers kennis te laten maken met theater M-Lab in Amsterdam-Noord. De toegang, hapjes en drankjes zijn gratis. M-Lab Explosie is onderdeel van JCI Challenge, een talentenprogramma waarbij vier bedrijventeams zich vrijwillig inzetten voor een maatschappelijk doel. M-Lab Explosie wordt georganiseerd door het team Young Professionals Stadsdeel Noord. Het winnende project kan tot €10.000,- verdienen.

Tijdens M-Lab Explosie worden oude en nieuwe voorstellingen gepresenteerd door gevestigde musicalartiesten én jong talent. Onder meer Annick Boer (Into the Woods), Hiske Bongaarts & Joost Kramer (A Funny Thing Happened on the Way to the Forum), Karin Bos (De Geheime Tuin), Peter Faber (workshop Acteren voor alledaags gebruik), Niels Jacobs (De Gebroeders Leeuwenhart), Maria Noë (Stationsstraat 169 huis), Celine Purcell (Sondheim in Songs), Lone van Roosendaal (The Wild Party), Elise Schaap (De boot en het meisje/Sunday in the Park with George), Jeroen Voorhorst (Krabat - Meester van de Zwarte Molen) en de volledige cast van de musical Harem verlenen hun medewerking.

M-Lab, het laboratorium voor muziektheater, richt zich met name op het ontwikkelen van nieuwe muziektheatervoorstellingen van Nederlandse makers, maar brengt ook buitenlandse musicals die een aanvulling zijn op het bestaande aanbod. Het is een podium voor zowel bekende als beginnende artiesten en groepen op het gebied van muziektheater in de breedste zin van het woord. De M-Lab voorstellingen zijn te zien in het eigen theater Amsterdam-Noord aan het IJ.

Meer info www.m-lab.nl

Lees ook:Koen van Dijk onderscheiden
Lees ook:Acteur ‘Sunday in the Park with George’ onwel geworden
Lees ook:Sieta Keizer nieuwe artistiek leider M-Lab
Lees ook:Cast musical De Geheime Tuin bekend
Lees ook:Volledige cast Spring Awakenings bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>