Audities: Studio 100 zoekt acteurs & figuranten voor spektakel-musical 40-45

De voorbereidingen voor de spektakel-musical 40-45 zijn momenteel in volle gang. Het wordt de opvolger van de succesproductie 14-18, waar meer dan 335.000 bezoekers naar kwamen kijken.
Nadat in juni reeds de hoofdcast werd voorgesteld voor dit prestigieuze project, is Studio 100 nu op zoek naar acteurs voor het ensemble en naar figuranten. In dit totaalspektakel staan er immers meer dan honderd mensen op  het podium.

Voor het ensemble zoekt Studio 100 goede acteurs die ook kunnen zingen en dansen. Mensen die ervan dromen om tussen een Vlaamse topcast te staan in een megaproductie kunnen hun kans wagens als figurant. De figuranten zullen worden opgedeeld in drie groepen die elkaar zullen afwisselen. Het is een unieke kans om deel uit te maken van dit overdonderend massaspektakel.

ensemble
minimumleeftijd: 18 jaar (geboren voor 01/08/2000)
fulltime beschikbaar zijn vanaf 14/08/2018
inschrijvingen open tot 15/10/2017

figuranten
minimumleeftijd is 16 jaar (geboren voor 01/08/2002).
vanaf 18/08/2018 op regelmatige basis beschikbaar zijn
inschrijvingen open tot 01/12/2017

info & inschrijvingen via www.40-45.live

Na het overweldigende succes van de spektakel-musical 14-18, kondigde Studio 100 met veel plezier de opvolger van deze succesmusical aan. Deze musical belooft minstens even spectaculair te worden als 14-18 en zal het verhaal vertellen van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De wereldpremière is voorzien voor 7 oktober 2018. De regie en het script zijn in handen van Frank Van Laecke. Allard Blom zorgt voor de liedteksten en niemand minder dan Will Tura en Steve Willaert componeren de muziek.

Lees ook:Auditie: Studio 100 zoekt jong en nieuw acteertalent
Lees ook:‘De Jantjes’ zoekt figuranten
Lees ook:Audities: Nieuwe musical van STENT Producties
Lees ook:Talenten gezocht voor musical ‘Ghost’
Lees ook:Spektakel-musical ‘14-18’ stopt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>