Auditie: Studio 100 zoekt jong en nieuw acteertalent

Studio 100 is op zoek naar jong en nieuw acteertalent voor het opstarten van nieuwe producties. Daarvoor organiseert het bedrijf op maandag 21 augustus en dinsdag 22 augustus audities in de studio’s te Schelle. Ben je een jongen of meisje tussen de 15 en 26 jaar uit België of Nederland en wil je graag je kans wagen dan is opgeven voor deze auditiedagen mogelijk middels het formulier http://studio100.com/be/nl/algemeen/casting.

De inschrijvingen worden afgesloten op zondag 13 augustus. Op basis van de inschrijvingen wordt er een eerste selectie gemaakt. Uiterlijk op 17 augustus word je op de hoogte gebracht of je al dan niet verwacht wordt voor een korte auditie. Twijfel niet, schrijf je in en wie weet schitter jij binnenkort misschien wel in een nieuwe Studio 100-productie!

Lees ook:Audities: Studio 100 zoekt acteurs & figuranten voor spektakel-musical 40-45
Lees ook:Talenten gezocht voor musical ‘Ghost’
Lees ook:Auditie oproep: Cast voor musical Blood Brothers
Lees ook:Handtekeningen jagen op de Uitmarkt
Lees ook:Figurant Deans ontslagen wegens onzedelijk gedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>