‘Op zoek naar Mary Poppins’ scoort goed


Het televisieprogramma Op Zoek naar Mary Poppins scoort goed. De eerste vier liveshows van het AVRO-programma zijn gemiddeld bekeken door 1,4 miljoen mensen. Dat zijn gemiddeld 260.000 kijkers per aflevering meer dan de eerdere series Op zoek naar Evita en Op zoek naar Joseph.

Kees Tukker, programmaleider tv bij de AVRO: “De cijfers laten zien dat er meer dan ooit naar ‘Op zoek naar…’ wordt gekeken. En ook dat er een jongere doelgroep kijkt. Als omroep die de verbinding tussen verschillende leeftijden en bevolkingsgroepen in kunst en cultuur zoekt, vinden we dat een prachtig resultaat.”

In het AVRO-programma Op zoek naar Mary Poppins wordt gezocht naar de nieuwe hoofdrolspeelster van de gelijknamige musical. De live-shows zijn van start gegaan op zondag 6 december met elf kandidaten. Op dit moment zijn er nog zes kandidaten over: Carmen, Irene, Noortje, Rosalie, Sophie en Willemijn. Simone viel afgelopen zondag af in de show. De presentatie is in handen van Frits Sissing.

Lees ook:Finalisten Op Zoek naar Mary Poppins op 50PlusBeurs
Lees ook:Bekendmaking Mary’s tijdens Musical Awards gala
Lees ook:Twee Mary Poppins kandidaten zullen de show zondag verlaten
Lees ook:Amir Vahidi backstage bij ‘Op zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Robin van den Akker backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Op zoek naar Mary Poppins’ scoort goed

  1. Joyce

    Let op!!!

    Deze zoektocht is zo ontzettend nep!!!
    Het is allang bekend dat Noortje de nieuwe Mary Poppins gaat worden. Alle finalisten weten hier zelf ook vanaf, maar hebben een geheimhouding getekend… belachelijk he! Ze weten zelfs allemaal al bij welke liveshow ze zullen afvallen…

    Nep dus! Let maar op; het wordt namelijk Noortje, waar iedereen hier natuurlijk wel blij mee is!
    Maar dit was ook zo het geval bij de vorige zoektochten bij de Avro, wat betekent dat iedereen die stemt zijn/haar geld inlevert voor niks!!!
    Dit is 100% zeker dat dit bekend is!

      /   Reply  / 
  2. martijn

    Hoe weet je dat dit al bekend is?

      /   Reply  / 
  3. mary

    Je denkt toch niet dat dat waar is?! Dat slaat namelijk helemaal nergens op. Dan zouden de panelleden er ook van weten en als je evita hebt gekeken weet je ook dat de panelleden allemaal erg verbaasd waren dat Brigitte won en niet Suzan. Dus geloof dat maar niet. Sophie is trouwens meer het type, dus het valt nog maar te bezien of Noortje gaat winnen. Niet dat ze niet goed is hoor en ze verdient het ook zeker om te winnen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>