Simone en Willemijn in Sing Off: Simone geen Mary Poppins

Na de bijzondere uitslagen de afgelopen weken, waren we heel benieuwd wie er deze week in de Sing Off van Op Zoek naar Mary Poppins zouden belanden. Volgens onze poll van de afgelopen week waren op onze blog Willemijn (46%) en Carmen (19%) het minst favoriet. Het meest logisch zou dus zijn als een van deze twee de show zou moeten verlaten. De afgelopen weken bewezen dat dat toch wel heel anders zou kunnen lopen en nu belandden Simone en Willemijn in de sing off…

Uiteraard aan Willem Nijholt weer de keus wie van de twee dames in de show mocht blijven. Op persoonlijke keuze ging hij voor Willemijn. Wederom weer een verrassende uitslag dus. Nu er nog maar zes potentiele Mary’s over zijn en we al wat meer richting finale gaan, stellen we de wekelijkse poll even wat anders: Wie is jouw favoriete Mary Poppins?

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Willemijn en Irene in Sing Off: Willemijn geen Mary Poppins
Lees ook:Angenita is geen Mary Poppins
Lees ook:Carmen Danen wordt geen Mary Poppins
Lees ook:Bente en Angenita in sing off, Bente geen Mary Poppins
Lees ook:Joseph Update: Robin en Baer in de sing-off

40 Reacties // Reageer

40 thoughts on “Simone en Willemijn in Sing Off: Simone geen Mary Poppins

  1. Mark

    Echt heeel raar… Ik vond Simone een van de verassingen!!! :(

      /   Reply  / 
  2. Robbin

    Voor mij echt een hele verrassende uitslag dit, was er toch echt van overtuigd dat Simone nogeens heel erg hoog zou kunnen gaan eindigen. Want zeg nu zelf, Willemijn is geen Mary. Dit was bij Angenita en Bente ook het geval. Angenita zou het overduidelijk niet gaan worden.

    Heb het gevoel sinds OZNJ dat Willem graag de minder ervaren mensen in de
    race wil houden. Denk aan het feit dat hij liever Roy als Joseph had gezien.

    Maargoed, we zullen zien wie in de uiteindelijke finale gaan komen. Noortje, Rosalie en Sophie zal in mijn ogen het meest rechtvaardig zijn..

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Willem gaat voor de ruwe diamant. Daarom is Roy vorig jaar zo hoog geeindigd omdat Willem ieder vertelde dat hij Roy zo goed vond. Zit wat in dus als men een favoriet heeft moeten ze daat gewoon op stemmen. Zodat ze niet in de sing-off terecht komen. Ook een kritiek van Amir vorig jaar naar Willem toe.

        /   Reply  / 
    2. Jildau

      Eerlijk gezegt ben ik het daar wel mee eens. Alleen vind ik dat Rosalie wel mooi kan zingen, maar absoluut géén Mary Poppins in zich heeft. Tot nu toe heeft ze nou niet bepaald dat laten zien na mijn belevenis.
      In ieder geval, terug naar gisteravond, ik was er gewoon heilig van overtuigt dat Simone door zou gaan. Ik bedoel, ze hoort gewoon bij de finalisten. Ze is al vaak als favouriet gekozen… En Willemijn, die heeft gewoon haar stem echt niet mee… Geen mooie stem. En ook niet echt Mary Poppins trekjes. Maar okee, dat is mijn mening… Ik ben er in ieder geval echt NIET mee eens dat een van de toppers, Simone dus, eruit is. Ik had in haar echt een Mary Poppins gezien. Netzoals bij Sophie en Noortje, die zijn ook finalisten naar mijn mening.

        /   Reply  / 
  3. lotte

    onterecht dat Simone het moet afleggen tegen willemijn. Ik vind dat willemijn nogal vals zingt (zo klinkt het in mijn oren althans) en dat zij er al in de eerste liveshow uit had moeten liggen na haar vreselijk slechte vertolking van pak maar mijn hand. Verder vind ik haar niet sympathiek overkomen, simone juist wel.

    Noortje is uiteraard de beste!

      /   Reply  / 
  4. Lieke

    Inderdaad heel onterecht dat Simone is afgevallen. Willemijn heeft veel minder uitstraling en zingt slecht… Hoe is dit mogelijk? Volgens mij was er verwarring alom. Ik respecteer Willem enorm, maar met deze keuze ben ik het absoluut niet eens.
    Jammer voor Simone en jammer voor het publiek.

      /   Reply  / 
  5. Suzan

    Met alles wat hij zei, bedoelde hij gewoon Simone. En toen noemde hij de naam Willemijn. Heel die tent op zijn kop. De reacties van de Mary’s waren onbetaalbaar. Dit was echt heel apart. Iedereen rekende er volgens mij op dat Willemijn weg zou gaan, zelfs zij zelf… en nu dit. Strange strange.

    Noortje is de gedoodverfde winnaar. Die is zo constant ontzettend goed. OnHollands gewoon.

      /   Reply  / 
  6. bastiaan

    *kijkt nog steeds geschrokken*… Deze blik zal nog wel ff op m;n gezicht blijven voor een aantal uren… Simone deed het deze week verschrikkelijk goed, behalve haar laatste noot die twijfelachtig was, was het een erg goed optreden. Ze is een van de gene die het minst vals zingt. Ik dacht: “yes, Willemijn en Simone in de Sing Off, dan weet je zeker dat Simone doorgaat!” Maar ohoh.. wie zit daar ook alweer in de stoel?/ De man die Roy de meest geschikte Joseph vond… tsjaa… Nee, dan moe de gene die elke week al verschrikkelijk vals zingt maar door hè…
    Nouja, zolang degene die constant zuiver zingen maar in de Finale aflevering komen! Sophie, Rosalie en NOORTJE!!!!!

      /   Reply  / 
    1. Joop

      de non-verbale reacties van de andere deelnemers op de uitslag waren duidelijk (Simone had door moeten gaan!.
      Onbegrijpelijke blunder van Willem.
      Voor de finale denk ik nu: Sophie, Noortje en Rosalie, waarvan Sophie de meeste Mary Poppins uitstraling heeft, maar ik geef toe Noortje is een geweldige perfomer.

        /   Reply  / 
  7. Linda

    Ik snap niet waarom overal wordt gezegd dat Willemijn vals zingt, dit is namelijk niet het geval, ze heeft een heel donker eigen stemgeluid, dit is zeker ANDERS, maar absoluut niet vals, bij de eerste te shows zaten er wat valse noten bij, maar vorige week en deze week heeft ze bijna uitmuntend gezongen.

      /   Reply  / 
    1. Jildau

      Het is niet vals, maar het is gewoon niet zo mooi.
      Alsof er een… rare demp op haar stem zit ofzo.
      Ze kan zingen, dat zeker. Maar ze heeft haar stem in mooiheid niet bepaald mee.
      En… Ik zou wel wat meer dans van haar willen zien. Want tot nu toe komt ze niet zo bewegelijk over……

        /   Reply  / 
    2. bastiaan

      Hoezo niet vals??? Zeker wel vals!! Ik hou juist van een donkerder stemgeluid. Ik ken er genoeg. Maar als ik zeg dat het vals is bedoel ik echt niet het donkerdere geluid, maar gewoon haar noten. deze week was de eerste keer dat ze iets bijna zonder valse noot zong. Alleen deed ze dat wel bij het einde van het nummer bij Zonder Mij, bij de Zon… luister maar terug. en een aantal valse noten is gewoon al te veel.

        /   Reply  / 
  8. Jildau

    Simone had niet in de sing-off moeten staan.

    Dat is mijn mening, en ik weet zeker dat iedereen het zowat daar mee eens is.
    Tot nu toe ben ik het altijd mee eens geweest met Willem Nijholt, maar nu, nee… Ik vind dit echt heel erg onterecht. En een goede reden waarom Simone er wel uitmoest en niet Willemijn… Die is niet eens gegeven.
    In ieder geval hoop ik dan dat Willemijn de volgende keer eruit gaat, want ze is gewoon een Mary Poppins persoon, echt niet. Maar oke, we zullen zien………

      /   Reply  / 
    1. van truttegem

      lekker belangrijk allemaal….tsjonge…!!!

        /   Reply  / 
  9. Roger

    Natuurlijk is het persoonlijk. De stem van Willemijn vind ik verschrikkelijk.
    Maar hier gaat het gewoon om het ego van Willem. Hij heeft de neiging dat als iedereen iemand anders wil hij juist de ander gaat kiezen. Heel raar trekje. En jammer want hij weet zelf ook wel dat hij hier de verkeerde keuze heeft gemaakt. Maar Simone komt er wel.

      /   Reply  / 
  10. Annelot

    Simone was geweldig, Willem was vreemd! De hele studio was zwaar verontwaardigd en iedereen keek erg verbaasd, de uitslag had wat mij betreft heel anders moeten zijn!

    Trouwens: ik heb in de poll per ongeluk op Willemijn gestemd, omdat ik dacht dat de vraag was wie er uit zou moeten! Kan dat nog worden veranderd in Noortje, want die is namelijk mijn favoriet?

      /   Reply  / 
  11. Mar

    Ik was gister in de studio en niemand begreep het. ‘Wie zei Willem nou dat er door ging?’ Het werd doodstil om ons heen. Maar ja, Willem zag het waarschijnlijk anders. Voor de rest was het een leuke avond…
    In ieder geval is Irene door!!! (dat wilde ik nog even kwijt ;) )

      /   Reply  / 
    1. Suzan

      Irene heeft inderdaad bijzonder mooi gepresteerd gisteren!

        /   Reply  / 
  12. Leo G

    Jammer dat een zo een bekwame man als de heer Willem Nijhold de verkeerde naar huis heeft gestuurd. Simone was de hele avond veel beter dan Willemijn. Willemijn zong zeer vals zowel in de uitzending als in de sing-off. Ook was er geen wil om in de sing-off er iets goeds van te maken.
    Jammer van de uitzending.

      /   Reply  / 
  13. Pingback: ‘Op zoek naar Mary Poppins’ scoort goed | Musical

  14. Debby

    Eerst noemde Willem Simone al Noortje na de sing of. Volgens mij was hij dus vanaf het begin al wat in de war. Iedereen kon horen dat Simone veel beter zong.En hij maar zeggen dat het aan de sing of lag wie hij koos.Iedereen kon ook de verbazing zien bij het publiek en de overige finalisten.Echt ongeloofwaardig hoor !!

      /   Reply  / 
  15. Mark

    Ik vond Willemijn wel beter in de singoff maar Simone overal veel beter over komen en zingen. Willemijn komt op mij niet symphatiek over.. Kanhet ook niet komen dat Simone als eerste op moest, net als Bente?

      /   Reply  / 
    1. heempie

      ook dan moet je presteren! in de allereerste uitzending waren Noortje en Carmen de eerste die zijn nog steeds in de race

        /   Reply  / 
  16. Iris

    Simone was de afgelopen weken echt mijn Mary!
    Voor de eerste liveshow had ik haar eigenlijk al van mij lijstje weggestreept, maar ze verraste me zo ontzettend dat ik spontaan fan van haar werd.
    Echt de stomste keuze die Willem ooit in zijn Op zoek naar..-carriere heeft gemaakt als je het mij vraagt.

      /   Reply  / 
  17. Naomi

    Sophie 4 mary

      /   Reply  / 
  18. Nell Maagdenberg

    IK BEN VOOR NOORTJE.

      /   Reply  / 
  19. an

    noortje is de beste

      /   Reply  / 
  20. nicewilly

    wat Noortje op zondag heeft gepresenteerd kan geen ander kandidaat Mary, zij is echt de beste, met haar humor en acteertalent, zij heeft zelf dezelfde mimiek als Julie Andrews, wat een ontdekking, zoals haar moeder zei in het interview, dit is de geslepen diamant

      /   Reply  / 
  21. heempie

    ik zag in de poll dat Sophie gewild is, zou van haar graag willen zien wat Noortje afgelopen zondag gepresteerd heeft zie haar dat nog niet doen, zingen , acteren EN dansen tegelijk! wat een talent heeft die Noortje ze heeft mijn stem

      /   Reply  / 
  22. sandra

    ik denk dat Sophie een lieve meisjes uitstraling heeft. Een beetje tutttig overkomt, echt als een engels schoolmeisje. Trouwens Sophie begint ook een beetje maniertjes te krijgen. Noortje is een stoere meid die weet wat ze wil. Absoluut niet tuttig maar een volwassen vrouw. Van haar heb ik het idee dat ze de rol van Mary zeker aan kan. En Sophie moet eerst nog maar eens doen wat Noortje afgelopen zondag deed. Dansen, acteren en zingen. Bij Sophie is dat dansen toch een probleem volgens Erwin. We zullen het zien zondag. Noortje is mijn favoriet en de rest tsja die mag toekijken hoe Noortje wint.

      /   Reply  / 
  23. samsam

    waarom lees ik en hoor ik niks over CARMEN?
    die sophie is een verwend ding en niet collegiaal denk ik

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Carmen is ook goed maat ik denk te onervaren voor de rol. Ze kan wel veel leren van de shows en dat meenemen naar de toekomst. Carmen komt er wel maar ze moet eerst haar school afmaken. Ze schijntin MM erg goed en leuk te zijn.

        /   Reply  / 
  24. Suus

    Sophie en Simone zijn mijn favorieten.
    Jammer dat Simone er zondag uit is gegaan. Ze was toch zeker veel beter dan Willemijn?! Willemijn zingt alsof ze constant verkouden is.

      /   Reply  / 
  25. LHKW

    Ik snap zoizo helemaal niets van de laatste uitslag.
    Het laat zich raden wie mijn favoriet “was”.
    Een jointje teveel op Willem???

      /   Reply  / 
  26. LHKW

    of was je poepen?

      /   Reply  / 
  27. Von en Tonnie

    Wat een aanfluiting die Willem volgens ons was hij echt een beetje van het padje af ( borreltje of blowtje te veel) om Simone weg te sturen en op wat een manier om een verkeerde naam te noemen en dan ook nog blondie, echt respectloos van deze mijnheer!! Voor ons is en blijft Simone een topper en we weten zeker dat ze ver komt in andere rollen met haar talent.

      /   Reply  / 
  28. Suzanne

    Sophie is mijn favoriet omdat ze de uitstraling heeft van een Mary. Ze kan enthousiast, spontaan zijn. Ze heeft een fantastische stem en heeft klasse. Noortje heeft ook een fantastische stem. Heel jammer dat Simone er nu al uit is, ik had meer van haar willen zien.

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Dan zal ze toch eerst moeten dansen. Mary danst veel en dat heb ik nog niet bij haar gezien. Terwijl Noortje dat al heeft laten zien. Ik hoop voor Sophie dat ze dat zondag kan laten zien. Anders loopt ze erg achter de feiten aan te hollen. Zelfs Rosalie en Carmen hebben dat al in licht mate laten zien. Sophie kan goed zingen maar de Mary moet veel meer doen dan alleen maar zingen.

        /   Reply  / 
  29. sandra

    Ik krijg elke keer een nare smaak als die Willemijn in de sing-off staat.
    Zeg ook altijd, die word gered door Willem.
    En mijn gevoel is tot nu toe altijd uit gekomen !!!!
    Hoe vaak heeft het publiek haar al niet in de sing-off gezet ???.
    Wanneer gaat Willem eens luisteren naar het publiek.
    Als het Willemijn word dan zie je mij dus echt niet bij Mary Poppins !!.

      /   Reply  / 
  30. Dini

    Het is nu toch wel duidelijk, dat bij een volgende “op zoek naar” iemand anders op de stoel van Willem moet gaan zitten. Hij doet dit nu al voor de tweede ker, dat hij voorkeursbehandelingen geeft en absoluut niet naar de kijkers luistert. Of ze moeten in de sing-off de andere panelleden ook mee laten stemmen, dan is het een eerlijke keus. Willemijn is een goede actrice, maar in een andere musicalrol.

      /   Reply  / 
  31. mulder

    hoeven niet meer testemmen kost alleen maar geld het is bij de productie van joop al bekend het wordt noortje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>