Carmen Danen wordt geen Mary Poppins


Langzaamaan begint iedereen zich meer en meer te verbazen over de wekelijkse keuze van Willem Nijholt in Op Zoek naar Mary Poppins. Deze week was het de jonge Carmen die het veld moest ruimen tegen Willemijn, die in onze polls toch elke week het minst favoriet blijkt…

Ook Carmen was weinig favoriet de afgelopen week in onze poll, maar na de verbaasde reacties van vorige week over het vertrek van Simone, hadden we toch verwacht dat Willemijn er deze week uit zou gaan. Carmen moet nog groeien vond Willem en daar heeft hij natuurlijk ook wel gelijk in. Nog maar vijf kandidaten over in de zoektocht naar Mary Poppins. Volgens onze poll blijken Noortje en Sophie de grote favorieten voor de hoofdrol van Mary. Wie denk jij dat de rol van Mary Poppins zal winnen?

Volg Musicalblog ook op Twitter!

Lees ook:Angenita is geen Mary Poppins
Lees ook:Simone en Willemijn in Sing Off: Simone geen Mary Poppins
Lees ook:Bente en Angenita in sing off, Bente geen Mary Poppins
Lees ook:Willemijn en Irene in Sing Off: Willemijn geen Mary Poppins
Lees ook:Joseph Update: Robin en Baer in de sing-off

43 Reacties // Reageer

43 thoughts on “Carmen Danen wordt geen Mary Poppins

  1. Mark

    Hehehe eindelijk Carmen eruit nu Willemijn er nog uit en dan word het eindelijk spannend. Begrijp niet wat ze in Willemijn zien, vind haar stem echt niet mooi..

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Hoezo eindelijk Carmen eruit. Ik vond Carmen erg goed vanvond. Voor iemand van 21 jaar deed ze het heel goed. Ik vond dat Sophie door de mand is gezakt vanavond. Als je dat dansen noemt wat ze deed dan moet ze nog heel erg veel leren als ze Mary word. Noortje vond ik goed en Irene ook wel. Het stuk van Rosalie deed Freek vorig jaar beter. Mijn favoriet is nog steeds Noortje.

        /   Reply  / 
      1. Caroline

        Ik vind dat je gelijk hebt, dat Carmen het heel goed doet voor iemand van 21 jaar. Maar daar gaat het niet om bij dit programma, het gaat er om wie het het allerbeste doet, ongeacht haar leeftijd.

          /   Reply  / 
        1. peugeot

          Juist en dat was in de show én in de sing-off Carmen van de twee, en dan moet Willem haar er niet op leeftijd (ongelofelijk over doorgezeurd) en ervaring uitgooien.

            /   Reply  / 
  2. Marin

    ik vond noortje echt super slecht meestal ben ik wel fan van der maar nu vond ik het echt een zeiklied.irene mag er ook wel uit

      /   Reply  / 
    1. lotte

      Het nummer was inderdaad een zeiklied, maar noortje deed het daarom niet slecht. Ze zong het prachtig, maar ik vond het lied wel erg saai. Ik vind het overigens wel vreemd dat er zo weinig nadruk wordt gelegd op het dansen terwijl dat voor de musical volgens mij wel erg belangrijk is. Sophie danst het slechts van allemaal, maar wordt daar door de jury niet op afgerekend. Noortje danst super en irene ook.

        /   Reply  / 
  3. Mar

    Whoosh! Irene in 1x door! Jeeh!
    Ik vond Carmen erg goed vanavond, maar ik snap wel dat ze eruit ging. Willemijn mag de volgende x toch echt wel vertrekken, naar mijn idee.
    Ik vond Sophie erg tegenvallen gisteren. Zang en dans combi ligt haar blijkbaar niet zo. Noortje was ok. Haar solo niet boeiend, maar zij was als Mary perfect! Rosalie vond ik niet overtuigen deze week en ik vond haar ook niet zo heel goed als Mary. Zij mag van mij nog genoeg andere rollen spelen, maar ze is geen Mary…

    Ben nu al benieuwd naar volgende week.

      /   Reply  / 
  4. tamara

    hallo,

    Ik wil graag de resultshow van gister (3 jan) kijken, maar weet iemand waar dat kan? Ik kan het nergens terug vinden !!
    Alvast bedankt

    Gr tamara

      /   Reply  / 
    1. Marijke

      op de off. op zoek naar mary poppins site kan je alles terug zien.

        /   Reply  / 
  5. Gerard

    Willemijn is niet voor niets elke keer de minst populaire deelneemster. Mag er nu toch écht wel uit! Haar zang was nou niet om aan te horen. Moet Willem nog maar s goed naar luisteren denk ik.
    Scheely ons weer dure kaartjes want als Willemijn het wordt gaan wij er niet heen.
    Carmen zong gewoon zuiver en is er onterecht uit ‘gesodemieterd’.

      /   Reply  / 
    1. Anton

      Helemaal mee eens dat Carmen er onterecht is uitgesodemieterd. Ik snap al weken niet waarom Willemijn er nog steeds in zit want zij zingt absoluut niet mooi
      Jammer voor je Carmen!

        /   Reply  / 
    2. ruud

      Onvoorstelbaar dat Willem Willemijn nu al voor de tweede keer in de race houdt. Zij heeft met afstand de minste stem en elke keer als zij de hoogte in gaat met zingen zit ik met samengeknepen billen. Zangkwaliteiten heb je of heb je niet en dit is toch het belangrijkste.. De overige kwaliteiten vallen wel grotendeels bij te spijkeren. Het panel moet Willem hier maar eens goed op aanspreken, ander de volgende keer maar Henk Poort, Ernst Daniel Schmidt of Pia in de zetel.

        /   Reply  / 
  6. Naomi

    sophie 4 mary

      /   Reply  / 
  7. mary

    Ik snap niet dat jullie Sophie allemaa niet goed vinden. Dat slaat echt helemaal nergens op. Ze is juist hartstikke goed! Haar stem is helder en zuiver, ze ziet er mooi uit, heeft de perfecte uitstraling voor Mary Poppins, en dat zei Thom toch ook gisteravond?! En ze danst niet slecht, ze is alleen wat tuttig, waardoor ze op die manier danst. En Noortje is idd ook heel goed, maar ze is gewoon niet zo het type als Sophie. Het wordt nog wel spannend tussen hun, maar wat mij betreft wordt het Sophie.
    Irene heeft mij trouwens erg verbaasd gister! Ik vond haar in het begin niet echt bijzonder, maar deze keer vond ik het echt leuk!

    SOPHIE 4 MARY!!!!!

      /   Reply  / 
  8. Bas

    Voor het eerst vond ik Carmen idd goed! Willemijn viel me weer erg tegen! Van mij had Carmen er nog één week in mogen blijven.
    Ik vond Sophie idd een beetje jammer, die liet niet echt niveau zien op dansgebied, wat ik wel verwachtte. Noortje moest een te saai nummer zingen, maar liet in het MAry Poppins nummer zien dat ze de enige echte Mary is!
    Irene, tsja, ik weet niet wat men in haar ziet… Ik vond t deze week haar beste optreden. Ik vind haar stemgebruik matig…
    Rosalie deed het weer mooi! Goede zangeres/actrice, al vind ik de kleinkunst kant iets meer wat voor haar. Zoals ze vorige week zong enz!
    Naja, Noortje staat bij mij nog boven aan een hopelijk gooien ze Willemijn er volgende keer eindelijk uit.

      /   Reply  / 
    1. sandra

      volgens mij heb jij geen idee wat de Mary allemaal moet kunnen. Er zitten veel dansstukken in de voorstelling. En zoals Thom zei lange dans stukken plus een lang tap nummer. Dus dat betekent dat Mary constant in beweging is met beweging en dans. En bedoel ik niet een beetje bewegen. Sophie heeft een leuke uitstraling en een goede stem maar je moet toch echt kunnen dansen zonder dat je stem daar onder de lijden heeft. En dat zie ik Sophie nog niet doen. En met nog maar 2 maanden tegaan aan voorbereiding is dat gewoon te weinig. Maar Sophie zit toch in het ensemble vam Mary. Dan kan ze door een US te zijn daar veel van leren. En hoeft ze niet eerdere avond op als Mary.

        /   Reply  / 
      1. Bas

        Lees volgende keer m;n bericht beter ;) ER staat: “Ik vond Sophie idd een beetje jammer, die liet niet echt niveau zien op dansgebied”
        Ik vind dus idd ook dat ze niet goed genoeg is, op dit moment ;) Ik snap heus wel wat een mary moet hebben. Ik heb een aantal video’s gezien vand e musical in London en Broadway. Ik snap t ;)

          /   Reply  / 
        1. Bas

          trouwens, ik heb al wel gehoord dat ze een contract heeft mogen tekenen voor Understudy van Mary als ze niet de hoofdrol meteen krijgt.

            /   Reply  / 
        2. sandra

          Sorry ik had hem bij het verkeerde bericht geplaatst. Hij moet bij Mary staan, dus boven jouw bericht.

            /   Reply  / 
        3. Mark

          Klopt inderdaad, bij op zoek naar Joseph zat ook bij iedereen alsnog in de musical.. dat zal hier ook wel weer zijn

            /   Reply  / 
  9. Annelot

    Zo fijn dat Carmen er uit is! Willemijn gaat me steeds meer doen, die maakt tenminste groei door!

    Irene was geweldig!
    Noortje deed ‘t heel mooi, wat nou saai nummer, één brok emotie!
    Sophie viel mij echt heel erg tegen! Haar stem is zo zwak als ze danst (voor zover ‘t dansen is, vind haar echt een houten klaas)
    Rosalie vond ik niet slecht, niet heel goed, maar gewoon een net optreden!

    Als Mary sprong Noortje er toch wel duidelijk bovenuit, al vond ik Irene ook erg goed en overtuigend (goede laatste noot in solo)

      /   Reply  / 
  10. Mark

    Kaartjes Mary Poppins
    Je kunt nu al kaartjes bestellen voor de musical Mary Poppings vanaf 27 maart in het Fortis Theater.. De kaartjes kosten 79 euro per stuk, dit is toch een belachelijke prijs!!! :( Wil je met zn 2en gaan ben je 160 euro kwijt.. Dit is toch schandalig? Wat vinden jullie?

      /   Reply  / 
    1. Caroline

      Ik vind het ook vreselijk duur.Ik begrijp best dat het veel geld kost om zo een prodcutie op te zetten en alles wat er bij komt kijken.
      Maar dan nog…
      En daarbij, ik kom helemaal uit het zuiden. Dus ik zal ook nog treinkaartjes moeten kopen, dan is het al helemaal duur.

        /   Reply  / 
    2. Bas

      Tuurlijk is het belachelijk! Maarja, mensen betalen het, dus ze zouden dom zijn als ze het goedkoper zouden maken. Het blijft het grootste commerciele musicalbedrijf van Nederland. Ik ga dus weer wachten op de 50% of 2e kaatje gratis acties!

        /   Reply  / 
      1. Mark

        Erg jammer want dat duurt nog zo lang… maar heb het geld er echt niet voor over! Hopelijk denken daar veel meer mensen zo over zodat ze de prijs misschien naar beneden doen?

          /   Reply  / 
    3. Angel Mulder Auteur

      Ik denk dat de musicalproducenten de klap dit jaar wel gaan krijgen. Je merkt nu al dat de zalen minder vol zijn en mensen toch twee keer nadenken aan welke voorstelling ze hun geld gaan besteden. In tijden van recessie is 80 euro voor de meeste mensen gewoon niet te doen.

        /   Reply  / 
      1. Bas

        En toch blijft de musicalentertainment flinke winst maken in deze recessie… En met dit soort promotie, op zoek naar, wil iedereen uiteindelijk gaan zien hoe de winnaar het doet. als het niet een grote promotie actie was geweest zouden ze niet dit programma maken. Ze hebben hun favorieten allang voor het programma laten tekenen voor een understudy contract. Ze manipuleren de contest volledig zodat hun favorieten overblijven en uiteindelijk de beste favoriet wint. Het is gewoon promotie en het wert verschrikkelijk goed. Let maar op. Mary Poppins word een hit en dat alleen door dit programma, net als joseph;)

          /   Reply  / 
        1. sandra

          Is dat zo erg dan. Dat een show populair wordt en is. Joseph loopt nu al ruim een jaar. Als mensen dat niet meer willen kopen ze gewoon geen kaartjes meer. Maar nee, ze heeben steeds voor uitverkochte zalen gestaan. Wij zijn nuchtere mensen en als het ons niet bevalt dan kopen we gewoon geen kaartjes meer. Zo simpel is het. We willen graag een leuk avondje uit. En daar heb ik wel wat geld voor over. en als ik ga wil ik 1ste rang zitten, en ja dat kost meer geld maar daar kies ik ook zelf voor.

            /   Reply  / 
    4. jeroen

      In Londen kosten eerste rang kaarten rustig 90 pond (180 euro) per stuk en in duitsland ook vaak over de 100 euro dus Nederland is nog goedkoop.

        /   Reply  / 
  11. sandra

    Het schijnt dat in Duitsland en Londen de prijzen nog hoger liggen. Dan mogen we hier niet klagen. Trouwens de duurste kaartjes bij Mary kosten 79 euro, de goedkopere kaartjes ongeveer 50 euro. En ze zullen wel een openings korting gaan geven. De zalen waren bij Joseph meestel uitverkocht in de tour. En nu de show op zijn eind loopt krijg je leuke aanbiedingen.

      /   Reply  / 
    1. Bas

      In London is het alleen duurder als je van te voren besteld… Als je gewoon op de dag zelf of een dag ervoor naar Leicester Square gaat krijg je kaarten eerste rang voor 30 pond. Dat is een stuk goedkoper! en in duitsland is het evenduur, want bijna alle musicals daar zijn producties van Stage Entertainment. Daarom dus dezelfde prijs. Het is gewoon een erg dure vorm van een avondje uit omdat de concurentie laag is in nederland.

        /   Reply  / 
    2. Angel Mulder Auteur

      Ik was dit weekend in Londen en het duurste kaartje was 59 pond, ca. 65 euro dus. OP Leicester Square betaal je inderdaad rond de 30 pond, maar niet voor de hele populaire voorstellingen zoals Oliver.

        /   Reply  / 
      1. Dre

        Naar Londen gaan loont zich; voor tussen de 10 en 30 Euro(met een beetje klikwerk op de site) vlieg je met Ryanair vanaf Weeze(bij Nijmegen)in één dag op en neer. Kun je de matinee meepikken(op dinsdagen, woensdagen en donderdagen hebben vrijwel alle musicals een matinee).Moet je na de voorstelling wel meteen terug(tenzij een hotelletje in je budget past). Kaartjes zijn ook vantevoren goedkoper te krijgen, op sites als londontown en dan bij de aanbiedingen.Omdat de pond zo laag staat, kun je in de ochtend nog lekker gaan shoppen.

          /   Reply  / 
  12. peugeot

    jammer, jammer,!! Carmen eruit, zag haar ongelofelijk groeien: laatste nr. was zó mooi gebracht, waarvoor ze ook complimenten binnenhaalde.Maar nu wilde Willem die niet meenemen en telde ervaring ineens weer ?!!
    Willemijn deed ‘t slechter, in de sing-off en ook voorheen !!!?!

      /   Reply  / 
  13. Angel

    Mijn favoriet is al vanaf de eerste uitzending Sophie. Zij is de echte Mary Poppins, ze heeft de uitstraling, de humor, de maniertjes. Een prachtige stem. Noortje is ook heel goed maar niet de Mary Poppins-uitstraling.

      /   Reply  / 
    1. sandra

      Dan mag Sophie wel eerst leren dansen op hoog niveau. Want dat is nog steeds prut met een rietje. Een mooie stem hebben is leuk en een engelse uitstraling hebben is ook leuk maar je moet de rol wel 7 keer per week kunnen doen. Ik denk niet dat Erwin met Sophie blij zal zijn als het om de hoofdrol spelen gaat. Ze moet gewoon nog te veel leren voor de rol. En de gene die alles al kan is er la en dat is toch echt Noortje. Van Noortje wordt ik vrolijk bij de dansnummers. Bij Smile had ik de waterlanders over mijn wangen stromen.

        /   Reply  / 
      1. Bas

        Toch heeft Sophie al een understudy-contract voor als ze de hoofdrol niet wint. Dus ze willen haar blijkbaar wel.

        Maar IK ben het volledig met je eens qua niveau enz!

          /   Reply  / 
  14. Hanna

    Stiekem weet ik al dat Noortje het wordt, dat stond al vast voordat de uitzendingen waren begonnen :-)

      /   Reply  / 
    1. Marijke

      dat denk ik juist van Sophie.
      Was even bang dat het uiteindelijk Willemijn zou worden dit omdat ze steeds erin bleef. Mar ze is er gisteren uit gegaan dus afwachten maar

        /   Reply  / 
  15. :-)

    noortje!!!

      /   Reply  / 
    1. jeroen

      Sophie! Ik vond haar vanaf dag 1 de enige echte mary, zowel in zang als type.(En dat dansen, er zit bijna geen dans in deze voorstelling.)

        /   Reply  / 
  16. Ineke van Eerd

    Ik vind Noortje helemaal geen goede uitstraling hebben voor de echte Mary .Sophie heeft het helemaal. Bovendien is het belachelijk dat er voor
    Noortje in de krant zelfs reclame voor haar wordt gemaakt, Bij geen van de andere candidaten is dit
    voorgekomen!!! Op deze manier moet je niet WILLEN winnen

      /   Reply  / 
  17. Annemarie

    Sophie schrijft koloms in de Metro. Is dat geen reclame dan? Laten we de media hun werk laten doen en laten wij de meisjes morgen alle drie zien stralen. May the best win!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>