TV-Tip: Danny de Munk in ‘Waar is de Mol?’

DannyDanny de Munk staat vanavond centraal in het tv-programma Waar is de Mol?. Samen met Johnny bezoekt hij Sitges, een plaats aan de Spaanse kust. Danny komt hier al 32 jaar, maar Johnny laat hem deze keer ook heel andere kanten van dit gebied zien. Het wordt een reis met vele uitersten: zo paraderen de twee over het homostrand maar maken ze ook een bedevaart naar een klooster. Ondertussen vertelt Danny openhartig over het grote dieptepunt zijn leven.

Al 32 jaar brengt Danny de Munk (40) bijna al zijn vakanties door in de Spaanse kustplaats Sitges, zo’n 40 kilometer onder Barcelona. Voor hem ook geen exclusieve verre bestemming in Waar is de Mol? maar gewoon de plek waar hij zo van houdt. Johnny en Danny gaan onder andere naar een vooral door homo-stelletjes bezocht strand voor een potje frisbee en Johnny checkt of Danny de kwaliteiten bezit om presentator te worden van een nieuw campingprogramma. Natuurlijk wordt ook de kroeg op stelten gezet met een polonaise en “Zo verdomd alleen” gezongen.

Johnny brengt de Ciske de Rat-ster verder naar de diepste binnenlanden van Spanje. Ze gaan op bedevaart naar het adembenemende klooster van Montserrat en overnachten in een donkere grot, waar de twee een levenslied zingen van Johnny’s opa Willy Alberti. Johnny verrast Danny daarnaast met een tour door Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Hier krijgt Danny een speciaal cadeau van zijn allergrootste voetbalheld, iets wat de Amsterdamse zanger niet onberoerd laat. Als hoogtepunt gaat een langgekoesterde wens van Danny in vervulling: het maken van een parachutesprong. Dit is een opmerkelijke wens want Danny heeft al jaren last van vliegangst.

Tijdens deze afwisselende reis praat Danny over zijn pijnlijke tijd tijdens en na de musical Ciske de Rat, zijn geloof, zijn gezin en zijn onvoorstelbaar grote liefde voor het levenslied.

Waar is de Mol?: dinsdag 5 oktober om 21.30 uur bij Veronica.

Lees ook:Danny de Munk nog een extra avond
Lees ook:Danny de Munk blijft Ciske
Lees ook:Danny de Munck ruzie met Joop?
Lees ook:Danny is weer Ciske
Lees ook:Danny de Munk stopt toch met Ciske

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>