Samuel heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten

Het was weer een spannende aflevering van ‘Op Zoek naar Zorro’. Kelvin en Samuel belandden uiteindelijk in de sing off. De zware taak aan Willem Nijholt weer om een van de twee te redden. Hij koos voor Kelvin, waardoor Samuel Hubner Casado de show moest verlaten.

Er zijn nu nog 9 potentiele Zorro’s over. Deze week hebben we 2 polls voor je: ‘wie is jouw favoriete Zorro?’ en ‘wie mag van jou Op Zoek naar Zorro volgende keer verlaten?’

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Op Zoek naar Zorro: twee Zorro’s exit
Lees ook:Kim-Lian morgen in panel ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Sandor heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten
Lees ook:Brigitte Heitzer in panel ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Marijn is geen Zorro, wie is nu jouw favoriete Zorro?

28 Reacties // Reageer

28 thoughts on “Samuel heeft ‘Op Zoek naar Zorro’ moeten verlaten

 1. bas

  Terecht. En my god, wat was Ruud vandaag goed zeg!

    /   Reply  / 
 2. martijn

  Terecht dat Samuel OZNZ moet verlaten. Hij zong megavals, maar dat vond het panel blijkbaar niet. Ik snap dat panel niet. Vergelijkbare kandidaten als Samuel waren bij TVOH of Popstars nooit in de tv-shows gekomen, dus waarom is Samuel wel bij OZNZ er door heen gekomen. Is het dan toch zijn uiterlijk?

  Gelukkig heeft Willem nu de goede keuze gemaakt en is Samuel er terecht uit gezet. Tommie was fantastisch met zijn act en ook Ruud, Dennis ten Vergert waren vandaag goed. Heb eindelijk weer eens van een talentenshow genoten.

    /   Reply  / 
 3. Ivon

  Dit had vorige week al moeten gebeuren, Sandor wordt gemist!
  Verder was het weer genieten!!

    /   Reply  / 
 4. Linda

  Wat een poll! Ik kan niet eens Dennis de G als favoriet kiezen! Dennis ten V staat er namelijk 2 x in! Niet echt een juiste en betrouwbare poll als de informatie niet klopt! Graag aanpassen!

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Thanks. We passen het aan.

     /   Reply  / 
 5. Sietse

  Mijn favoriet is absoluut Marijn, die heeft gister zoiets prachtigs laten horen en zien! Denk ik de enige Zorro die zo’n rol kan dragen!

    /   Reply  / 
 6. Lida

  Ik vond Marijn ook supergoed. Vorige week ook al. Eindelijk iemand met ECHT talent.Oud issie ook nog lang niet. Rene en Lone zijn volgens mij ouder. Ik ben ook benieuwd naar een klein liedje. Volgens mij kan hij dat echt goed.
  ja… Marijn is voor mij Zorro!

    /   Reply  / 
 7. Chantal

  Ja, Marijn was heeeel goed, net als Tommie en Ruud. Daarna komen wat mij betreft Mischa, Dennis ten V, Roman en Kelvin. Dennis de G en Jeroen? Exit please!!!

    /   Reply  / 
 8. Karin

  Precies! Dennis de G en Jeroen zijn misschien leuk voor een optreden op de plaatselijke braderie ofzo, maar niet voor het professionele circuit (waar je flink moet betalen om artiesten van niveau te mogen zien).

    /   Reply  / 
  1. Mar

   Nou hier ben ik het dus écht niet mee eens. Dennis DG was erg goed gister. Als het om stem gaat hoor ik hem liever dan bijv. Mischa die al 2 liveshows onzuiver zingt. Dennis DG moet nog wat leren maar dat gaat wel goed komen!

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Nou, ik vond hem helemaal niet sterk. Ooit Stanley Burleson of Addo Kruizinga dit nummer horen en zien vertolken? Dan hoef ik verder niets toe te lichten.

      /   Reply  / 
    1. Mar

     Yup ik ken beide vertolkingen! En toch vond ik hem goed zingen, ik vind zijn stem gewoon echt mooi. Tuurlijk is het geen Stanley, dat zeg ik ook niet, ik denk alleen dat hij veel potentie heeft om te groeien (winnen gaat hij toch niet).

       /   Reply  / 
     1. Karin

      Vocaal, en qua acteren en bewegen, moet hij nog heel veel leren. Als hij dat nou eens rustig de komende jaren gaat doen. Hij wil al bij de finish zijn, terwijl hij nog aan de start moet verschijnen. Haastige spoed, is zelden goed. Ik vind hem ook mooi zingen, zeker popliedjes. Misschien is hij meer een popzanger. Voor een musicalsolist komt veel meer kijken.

        /  
 9. Kris

  O, wat was het gaaf gister! Ik was erbij en Marijn was voor mij echt de beste! Ik zat op het puntje van mijn stoel!!

    /   Reply  / 
 10. kiris

  Pardon??? Tommie was toch echt de aller, allerbeste! Zo goed zingen én dansen tegelijk en daarbij echt entertainen…. Die jongen is een supertalent! Ik verheug me op zorro met een scheef lachje onder zijn masker.

    /   Reply  / 
  1. Mar

   Ik vond Tommie leuk gister. Maar goed zingen deed hij niet, hij moet nog werken aan zijn conditie. Toch is hij wel potentiële Zorro. Ik zie liever iemand anders, maar hij kan het wel (denk ik).

     /   Reply  / 
   1. Karin

    Tommie en Ruud zijn nog de enigen om wie het echt draait, volgens mij. Dan wat middenmoters en Jeroen en Dennis dG als hekkensluiters. Raar stemprotocol trouwens. Het gaat toch om kwaliteit en niet om hoevel malloten iemand heeft gevonden om tig keer op je te stemmen? Dan zegt een uitslag niet veel. Trouwens, waarom wordt er niet vermeld hoeveel keer er op iedereen is gestemd? Zijn de verschillen groot, klein? Da’s interessant.

      /   Reply  / 
 11. Aron

  Tommie de allerbeste? Hij deed misschien ‘lollig’ (lees: over the top), maar goed zingen deed ‘ie niet. Voor een danser is zijn conditie erg teleurstellend (tijdens en na alle dansen van de afgelopen show stond hij te hijgen als een paard, maar vooral tijdens zijn nummer). Mijn favoriet van de avond: MARIJN! Dat gezeur over zijn leeftijd moet maar eens afgelopen zijn, Zorro is geen jongetje maar een kerel! En dat ís Marijn – net als Antonio Banderas -, en zingen en spelen; dat kan die jongen!

    /   Reply  / 
  1. annemiek

   Ja, maar Marijn is geen kerel.

     /   Reply  / 
   1. Aron

    Pardon? Marijn is absoluut een kerel! Goede fysiek, een warme stem, sterke uitstraling, ervaring… Moet ik nog even doorgaan?

      /   Reply  / 
    1. annemiek

     Maar erg gay (niet dat dat uitmaakt), maar ik zie hem geen hetero spelen.

       /   Reply  / 
     1. Aron

      Ik heb Marijn gezien in Ciske en in Cats, en moet zeggen dat je daar niet bang voor hoeft te zijn. Daar ben ík dan weer meer ‘bang’ voor bij bijvoorbeeld Dennis ten V.

      Ach, we hebben ook pas liveshow 2 erop zitten. Het is toch maar weer de vraag hoe de jongens aankomende zaterdag uit de verf komen, welk nummer ze mogen zingen, etc.

        /  
 12. Mar

  Ik ga voor Ruud of Dennis de G. De laatste omdat hij echt een ontiegelijk mooie stem heeft, qua inleving moet hij nog groeien, maar ik denk dat dat helemaal goed gaat komen! Bovendien is het programma ook bedoelt om nieuw talent (de ruwe diamant) een kans te geven en ik zie hem wel op het podium staan als Zorro!
  Ruud is gewoon heel erg goed. Er mag alleen wel wat minder make-up op de volgende keer!

    /   Reply  / 
  1. DD

   Kans voor talent, ja. Maar een hoofdrol in zo een zware productie? dat zou nooit werken, 2 weken en de schoolmeester is zijn stem kwijt, maar het zou een goede opstap kunnen zijn voor Dennis

     /   Reply  / 
   1. annemiek

    Denis heeft ook te weinig acteerervaring. Hij kan beter eerst een opleiding volgen, ondertussen ervaring opdoen bij amateurs en misschien in het ensemble bij een professioneel gezelschap en dan zal nog moeten blijken of hij een hoofdrol kan dragen. Je kunt niet al bij Z willen zijn als je gewoon bij A moet beginnen (zoals de echte musicalsterren)

      /   Reply  / 
    1. bas

     Mooi gezegd!

       /   Reply  / 
 13. annemiek

  Ruud is top! Dennis de G. ook, maar dan voor het amateurcircuit. Hij mist opleiding en ervaring, dat is overduidelijk. Anderen hebben een gedegen opleidng en honderden voorstellingen op de teller staan, dat is wel even wat anders.

    /   Reply  / 
 14. Linda

  Ik ben het met Aron eens. Ik heb Marijn gezien in Cats als Rum Tum Tugger…nou dan smelt je hoe sexy hij is…. hij windt alle vrouwen om zijn vinger.
  de tegenspelers van Zorro zijn lone van roosendaal(41) en rene van kooten (38) en die zijn ouder dan marijn. dus oud??neee..PERFECT

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>