Face to Face met Colin Firth?

Mamma MiaNog een maandje geduld en dan draait Mamma Mia – The Movie in de bioscoop. Vanaf 17 juli kunnen we genieten van het verhaal van de musical op het witte doek met in de hoofdrollen onder andere Meryl Streep, Pierce Brosnan en Colin Firth! Laatstgenoemde zal aanwezig zijn op de première op 2 juli a.s. in Pathe Tuschinski. Wil jij daarbij zijn? Wordt dan lid van de Mamma Mia film-Hyves en je maakt kans op 2 kaarten voor de première en wie weet loop jij op de afterparty Colin Firth wel tegen het lijf om een drankje met hem te doen. Ook maak je onder andere kans op een jaar lang gratis schoenen, but who needs new shoes when they can meet Colin Firth?! ;)

Anyway, om alvast in de stemming te komen, kun je hieronder alvast de trailer bekijken en houdt deze blog in de gaten, want binnenkort geven wij hier leuke Mamma Mia goodies weg! 
 
 

Lees ook:Fotoverslag premiere Mamma Mia! met Colin Firth
Lees ook:Win de Soundtrack van Mamma Mia!
Lees ook:Mamma Mia in de bios!
Lees ook:Colin Firth in Nederland voor première Mamma Mia!
Lees ook:Win een Mamma Mia Pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>