Vivian Panka genomineerd voor Musical Awards 2018

Vivian Panka uit Nieuw Vennep is genomineerd in de categorie Aanstormend Talent van de Muscial Awards 2018. Deze 17e editie van het Musical Awards Gala wordt 24 januari 2018 om 21.25 uur live uitgezonden op NPO1 vanuit het Circustheater in Scheveningen. Tijdens deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt. De nominatie van de 21-jarige Vivian betreft haar rol als Bo in de Thrillermusical Shock.

Vivian is afgestudeerd aan het Conservatorium Codarts Rotterdam, afdeling Muziektheater. Daar verraste ze al met theatrale concerten en voorstellingen. Ze heeft in het begin van haar carrière ook meegedaan aan de musicalproductie van Pier-K.

Shock, Thrillermusical
Shock is een voorstelling naar de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries. De musical gaat over een tienermeisje die verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en haar jas met bloedvlekken worden teruggevonden. Haar vriendinnen zijn kapot van verdriet. Als ze na maanden hun leven weer hebben opgepakt, is de moordenaar terug.

De cast van Shock bestaat uit Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTube-kanaal Britt Talk), Priscilla Knetemann (Spangas, Fataal, Vals), Dorine Meijerhof, Aniek Mommers en Vivian Panka.

 

Foto: Annemieke van der Togt

 

Lees ook:Repetities nieuwe Nederlandse thrillermusical ‘Shock’ van start
Lees ook:Jeugdthriller Shock van Mel Wallis de Vries komend seizoen als musical te zien in de theaters
Lees ook:Bestseller Vals van Mel Wallis de Vries vanaf oktober als thrillermusical te zien in de theaters
Lees ook:Première Antje en Martin in WWRY
Lees ook:Martin van der Starre wordt vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>