Zorro komt naar Europa


Stage Entertainment haalt de musical Zorro naar Europa. De premiere zal in de herfst van 2009 in Parijs zijn. Duitsland en Nederland volgen later. De van origine engelse productie kreeg vijf nominaties voor een Laurence Olivier Award en won die van de beste bijrol.

In Frankrijk zal de productie in de herfst in het beroemde theater Les Folies Bergère in premiere gaan. De audities daarvoor zullen tussen maart en mei in Parijs plaatsvinden. Het verhaal van Zorro is gebaseerd op de roman van Isabel Allende uit 2005. Regisseur van het originele stuk is Christopher Renshaw. De muziek in de musical is afkomstig van de Gypsi Kings, bekend van de hits Bamboleo en Djobi Djoba.

Erwin van Lambaart van Stage Entertainment laat weten trots te zijn deze nieuwe musical de komende jaren in europese landen te kunnen presenteren. Naast de franse, duitse en nederlandse versie zijn er ook plannen om de musical in Italie en Rusland op het podium te zetten.

Lees ook:Eerste scenefoto’s Zorro
Lees ook:Rel om Zorro-poster met Tommie
Lees ook:Alternate Première: Roman van der Werff als Zorro
Lees ook:Erwin van Lambaart naar Niehe Media
Lees ook:Rop Verheijen vervangt David Davidse in Zorro

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zorro komt naar Europa

  1. leo zandvliet

    Snorro de musical al gezien, werkelijk een top produktie! Van het Ro-theater

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>