Eerste scenefoto’s Zorro

De eerste scene foto’s van de musical Zorro zijn vrijgegeven. Zorro vertelt het verhaal over Diego, de zoon van een Spaanse edelman, die zijn ouderlijk huis heeft verlaten om in Spanje een opleiding te volgen. Vanwege zijn rebelse karakter moet hij al voortijdig zijn opleiding stopzetten en sluit Zorro zich aan bij een groep zigeuners. Ondertussen wordt de geboortestad van Zorro onderdrukt door zijn broer Ramon die uit is op geld, macht en Luisa, de jeugdliefde van Zorro. Zorro keert terug naar zijn geboorteplaats en schiet de bevolking te hulp. Hij verbergt zijn eigen identiteit  achter een masker en noemt zichzelf Zorro, een man zo sluw en lenig als een vos.

Zorro is een avontuurlijke musical vol passie, humor en romantiek met de muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende. De hoofdrollen in Zorro worden gespeeld door Tommie Christiaan als Zorro en onder andere Lone van Roosendaal, René van Kooten, Thom Hoffman, Michelle Splietelhof en David Davidse. Zorro gaat aanstaande zondag 17 april in première. Kaarten voor Zorro zijn hier te bestellen.

Meer scenefoto’s zijn te zien op http://www.musicals.nl/zorro/scenefotos.html

Lees ook:Alternate Première: Roman van der Werff als Zorro
Lees ook:Thom Hoffman leest voor uit Zorro
Lees ook:Lone van Roosendaal en Rene van Kooten in Zorro
Lees ook:Temperament en passie in ‘Zorro’
Lees ook:Tommie Christiaan en Michelle Splietelhof verliefd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerste scenefoto’s Zorro

  1. martijn

    ik ga komende vrijdag in De La Mar Zorro zien. Ik ben benieuwd. Ik zie er erg naar uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>