Sjakoo stopt nu al!


Echt eeuwig zonde. De superleuke musical Sjakoo en de bijzondere ervaring op het IJ is niet meer. Ook Sjakoo lijkt slachtoffer te zijn geworden van de kredietcrisis. De stekker is uit de voorstelling gestrokken en gisteren was de laatste voorstelling al te zien.

De musical zou tot eind juli in de hoofdstad te zien zijn, maar door de lage bezoekersaantallen valt het doek nu al. Veel te vroeg. Vaak zaten er niet meer dan honderd personen bij de voorstellingen. De productie ging daardoor te veel kosten.

Het is de tweede musical dit jaar die voortijdig eindigt. Supermodel The Musical werd begin dit jaar ook al na een paar weken worden gestaakt door het uitblijven van publiek. Het lijkt er op dat de kleinere producties hun hoofd niet meer boven water kunnen houden. Eeuwig jammer, want wij hadden Sjakoo graag nog eens gezien op een mooie zomerdag in de zomervakantie…

Lees ook:Josephine Baker gecancelled
Lees ook:Musicalblog wenst iedereen een mooi en muzikaal 2010!
Lees ook:Sjakoo opende handelsdag
Lees ook:Kinderen gezocht van 8-12 jaar voor Sjakoo de Musical
Lees ook:Filmpje: Tramreizigers verrast door cast Sjakoo

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sjakoo stopt nu al!

  1. marian

    Ja, eeuwig zonde dat Sjakoo nu al stopt. Wat een geweldig leuke musical!!!! Mooie stemmen en goede acteurs, goed bedacht decor en als achtergrond Amsterdam: wat wil je nog meer!! Gisteravond de laatse voorstelling gezien.

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Onbegrijpelijk nog steeds. Ze hadden in de zomervakantie zo veel bezoekers kunnen trekken met mooi weer. Het was voor kinderen ook een hele leuke voorstelling. Misschien dat openlucht in Nederland toch wat lastig is ivm het weer… ze hebben veel voorstellingen door weersomstandigheden moeten annuleren begreep ik.

        /   Reply  / 
  2. Hugo

    Inderdaad, heel jammer dat deze musical gestopt is. Ik was er graag met mijn kinderen naar toe gegaan, maar had daar voor de vakantie geen tijd voor. Als ze niet gestopt waren, dan was ik in de vakantie zeker een keertje komen kijken!

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Ja ik ook! En met ons velen denk ik. Jammer dat ze niet wat langer door zijn gegaan. Het had ze zeker gered.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>