Jan Keizer en Anny Schilder nemen eerste exemplaar VOLENDAM in ontvangst

Zes jonge musicalacteurs uit Volendam, de Musical, die samen de popgroep Zilt vormen, hebben een medley opgenomen bestaande uit de vier bekende Volendamse hits Mon Amour (BZN), Pak maar m’n Hand (Nick & Simon), Ik Hou van Jou (Maribelle) en Als de Morgen is gekomen (Jan Smit).

Zilt is speciaal voor Volendam, de Musical samengesteld en heeft een belangrijk aandeel binnen het verhaal van de musical. De groep bestaat uit Job Bovelander (o.a. bekend van Zeg ‘ns AAA), Stefan de Kogel, Ruud van Overdijk, Rick Sessink, Kaily van Starrenburg en Ylva Wichers Schreur. Op 8 juni presenteerde Zilt zich aan het grote publiek middels een optreden op het Musical Award Gala 2010.

De dag daarop stond de groep tussen de grootste Nederlandstalige artiesten tijdens de opnames van het TROS Muziekfeest op het Plein in Purmerend. Daar hadden Jan Keizer en Anny Schilder van BZN de eer om de eerste twee singles van Volendam in ontvangst te nemen. Vanaf 15 juni is deze single te downloaden via onder andere iTunesa. Op 22 november 2010 gaat de nieuwe Nederlandse musical Volendam van De Graaf & Cornelissen Producties in première in het Zaantheater te Zaandam.

Lees ook:Volendamse les voor cast musical ‘Volendam’
Lees ook:Maribelle ontvangt eerste CD ‘Volendam de musical’
Lees ook:Pia Douwes op ‘Friends for Charity’
Lees ook:Freaky Pudding doet gooi naar het Songfestival
Lees ook:Droomdebuut voor Ruud Overdijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Keizer en Anny Schilder nemen eerste exemplaar VOLENDAM in ontvangst

  1. Danny van Strien

    Anny Schilder is nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

    Vriendelijke Groeten Danny van Strien Presentator

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>