Theater Terra presenteert familiemusical: De gebroeders Leeuwenhart

Theater Terra presenteert de familiemusical De gebroeders Leeuwenhart, naar het spannende boek van Astrid Lindgren. Op maandag 2 januari 2012 zijn de repetities gestart.

Theater Terra is opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Zo ontving Theater Terra onder meer de Hans Snoekprijs, een Zilveren Krekel en diverse Johnny Kraaijkamp Musical Awards.

Het verhaal
De broers Karel en Jonathan Leeuw belanden in Nangijala, een paradijs van sprookjes en kampvuren. Als Nangijala wordt bedreigd door de tiran Tengil, gaan de broers samen met de goede ridders een gevaarlijke strijd aan om het land te verdedigen, zelfs tegen een draak. Achter het avonturenverhaal van De Gebroeders Leeuwenhart gaat een nog veel groter avontuur schuil, dat het leven bespreekbaar maakt voor kinderen én volwassenen.

De cast bestaat onder andere uit:
- Ara Halici (Cabaret, The Wild Party)
- Pim Wessels (SpangaS, Dolfje Weerwolfje)
- Roos van der Waerden (Daendels)
- Wesley de Ridder
- Paul Keizer (Soldaat van Oranje)
De regie is onder leiding van Fons Merkies en de muziek is gecomponeerd door  Tjeerd Oosterhuis.

De Gebroeders Leeuwenhart is voor iedereen vanaf 7 jaar oud en gaat op 12 februari 2012 in Schouwburg het Park in Hoorn in première. De voorstelling is daarna tot en met 29 april te zien in diverse theaters in het land.

Lees ook:De Gebroeders Leeuwenhart in première
Lees ook:Ara Halici in Dolfje Weerwolfje
Lees ook:De Gebroeders Leeuwenhart; spannend en ontroerend
Lees ook:Dolfje Weerwolfje weer als musical op de planken
Lees ook:Best Of Theater Terra in POPconcert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>