Erwin van Lambaart stapt op bij Stage Entertainment

Onverwacht nieuws uit musicalland. Musical- en theaterproducent Erwin van Lambaart stapt op bij Stage Entertainment. Van Lambaart legt zijn functie per 1 mei neer, omdat hij ‘meer tijd wil vrijmaken voor zijn gezin’.

Van Lambaart was sinds 1999 betrokken bij het bedrijf dat is opgericht door Joop van den Ende en bekend is van grote producties als The Lion King, Miss Saigon en Mary Poppins. In 2006 werd hij de als algemeen directeur eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de Nederlandse tak van Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties).

Een jaar geleden werd bekend gemaakt dat Van Lambaart vanaf 1 augustus 2011 geen algemeen directeur meer zou zijn van Stage Entertainment, maar inhoudelijk verantwoordelijk werd voor de ontwikkeling en productie van content. Hij werd toen opgevolgd door Roel Vente. Nu vertrekt hij dus volledig bij het bedrijf.

Erwin van Lambaart: “Een jaar geleden heb ik met veel enthousiasme de geheel nieuwe positie van CCO op me genomen. Met volle overgave ben ik die uitdaging aangegaan. Ik heb me ingezet om als uitermate betrokken creatieve partner samen met onze licentiegevers op zakelijke wijze musicals te produceren in alle landen waar Stage Entertainment actief is. Theater zit nu eenmaal in mijn DNA.
Tijdens de kerstdagen heb ik de balans van de afgelopen maanden opgemaakt en moeten constateren dat deze baan in het mooiste vak ter wereld een te grote wissel op mij trekt. Ik ben over de hele wereld met tientallen interessante projecten bezig maar merk dat ik in deze beleidsfunctie het persoonlijk aansturen van een bedrijf en het verantwoordelijk zijn voor de artiesten op de werkvloer veel sterker mis dan ik had ingeschat.”. Wat van Lambaart nu gaat doen, is nog niet bekend. Hij geeft aan met een aantal concrete plannen rond te lopen.

Bron: Telegraaf – Foto: Angel Mulder

Lees ook:Roel Vente alweer weg bij Stage Entertainment
Lees ook:Albert Verlinde Entertainment stopt op Twitter
Lees ook:Stage Entertainment breidt uit naar Amerika
Lees ook:‘Erwin van Lambaart nieuwe directeur Theater Carré’
Lees ook:Onthullingen van Joop van den Ende in biografie

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Erwin van Lambaart stapt op bij Stage Entertainment

  1. Pingback: ‘Erwin van Lambaart nieuwe directeur Theater Carré’ | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>