Miljoenste bezoeker voor Soldaat van Oranje

svoOp vrijdagavond werd de miljoenste bezoeker begroet bij de succesvolle musical  Soldaat van Oranje. Voor aanvang van de 911ste voorstelling werd de gelukkige bezoeker feestelijk onthaald in de foyer door producenten Robin de Levita en Fred Boot.

Ook de cast en producenten werden verrast. Ambassadeur van de voorstelling, Robert ten Brink, reikte namens See Tickets een award uit voor de miljoenste bezoeker.

De langstlopende musical van Nederland, die inmiddels meer dan 935.000 bezoekers trok, ging op 30 oktober 2010 in première en zal zeker nog tot en met december in de TheaterHangaar in Katwijk te zien zijn.

De cast heeft nog al eens van samenstelling gewisseld maar op dit moment is Matteo van der Grijn te zien in de hoofdrol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Linde van den Heuvel speelt de rol van Charlotte. Sylvia Poorta en Marisa van Eyle spelen afwisselend de rol van koningin Wilhelmina.

Lees ook:Soldaat van Oranje naar Engeland
Lees ook:Hoofdrolspelers Soldaat van Oranje in Dakota naar voorstelling
Lees ook:Soldaat van Oranje ontvangt de 1,5 miljoenste bezoeker
Lees ook:‘Matteo van der Grijn terug in Soldaat van Oranje’
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>