Soldaat van Oranje naar Engeland

svoProducenten van de musical Soldaat van Oranje hebben laten weten de mogelijkheden te onderzoeken om de musical in Engeland op te voeren. De musical zou dan Soldier of Orange gaan heten.

Op het moment wordt nog gezocht naar een geschikte locatie in de buurt van Londen. De musical staat gepland om in 2014 te openen in Londen. Harvey Goldsmith is door producent Imagine Nation aangewezen om de Engelse versie te gaan produceren.

Ook producenten in Japan, het Midden-Oosten en drie in Amerika hebben interesse getoond om Soldaat van Oranje te gaan produceren.

Soldaat van oranje is de langstlopende musical van Nederland en speelt nog t/m december op vliegveld Valkenburg. Vorige maand ontving de succesvolle musical haar miljoenste bezoeker.
De cast heeft nog al eens van samenstelling gewisseld maar op dit moment is Matteo van der Grijn te zien in de hoofdrol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Linde van den Heuvel speelt de rol van Charlotte. Sylvia Poorta en Marisa van Eyle spelen afwisselend de rol van koningin Wilhelmina.

Lees ook:Miljoenste bezoeker voor Soldaat van Oranje
Lees ook:Hoofdrolspelers Soldaat van Oranje in Dakota naar voorstelling
Lees ook:Soldaat van Oranje ook naar Duitsland?
Lees ook:Soldaat van Oranje ontvangt de 1,5 miljoenste bezoeker
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>