Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!

Soldaat van Oranje – De Musical wordt opnieuw verlengd. De voorstelling die nog altijd voor uitverkochte zalen speelt in de TheaterHangaar op voormalig Vliegbasis Valkenburg (Katwijk) zou tot en met mei spelen.

Door de aanhoudende belangstelling is besloten om door te spelen tot en met september 2013.

 De verlenging heeft wel tot gevolg dat een aantal acteurs de voorstelling wegens andere verplichtingen moet verlaten. De producenten Fred Boot en Robin de Levita en regisseur Theu Boermans zijn echter erg blij dat enkele acteurs die al eerder in de voorstelling speelden, besloten hebben om terug te komen.

Catherine ten Bruggencate komt terug in haar rol van Koningin Wilhelmina en speelt haar afwisselend met Myranda Jongeling.

René van Zinnicq Bergmann is te zien in de rol Van ’t Sant, particulier secretaris van Koningin Wilhelmina. Deze rol is hem niet vreemd. Hij was ook Van ’t Sant in de televisieserie Juliana. Daarnaast heeft een oudoom van Van Zinnicq Bergmann daadwerkelijk een rol aan het hof gespeeld, hij was hofmaarschalk onder drie koninginnen.

Jorrit Ruijs keert terug als Bram en Anne Lamsvelt speelt de rol van Ada, die zij ook creëerde. Xander van Vledder die de rol van Fred speelde, gaat vanaf maart Chris spelen en Rutger Bulsing neemt na de rol van Bram nu die van Paul op zich. Matteo van der Grijn blijft Erik Hazelhoff Roelfzema.

Soldaat van Oranje – De Musical had vanaf 7 januari een korte vakantie. Dit bood tevens de gelegenheid te repeteren met de nieuwe cast. Vrijdag 18 januari gaat Soldaat van Oranje – De Musical voor het eerst spelen in de vernieuwde samenstelling.

De theatervoorstelling trok tot op heden meer dan 850.000 bezoekers en is nu tot en met september 2013 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg bij Katwijk/Leiden. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf vandaag te koop.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Huub Stapel en Olga Zuiderhoek in Soldaat van Oranje
Lees ook:Cast nummer 7 van Soldaat van Oranje
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd t/m januari 2013
Lees ook:Valentijn Benard nieuwe Soldaat van Oranje
Lees ook:‘Soldaat van Oranje’ beleeft tweede première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>