Dutch Junior Musical Academy viert feestelijke opening

DJMANa vier jaar op verschillende locaties in de Hoeksche Waard lessen verzorgd te hebben, is het voor Lyzette Havinga en Petra Visser, oprichters van de Dutch Junior Musical Academy, een droom die uitkomt. De afgelopen weken is er door een groot team vrijwilligers hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. En het resultaat mag er zijn: op woensdag 3 september opende de eerste eigen leslocatie van de Dutch Junior Musical Academy haar deuren. In het pand aan de Ooststraat in het centrum van Oud-Beijerland worden in het nieuwe theaterseizoen de lessen gegeven en zullen er ook showcases plaatsvinden. Tevens is er een ruimte om met de leerlingen materiaal te bestuderen en kan er gewerkt worden aan decor en kostuums. “We kijken er erg naar uit om hier samen met onze leerlingen mooie voorstellingen te gaan creëren. Voor het seizoen 2014/2015 hebben we alweer veel leuke dingen in de agenda staan, waarover snel meer.” Aldus de organisatie.

De leerlingen van de Dutch Junior Musical Academy moeten gelijk deze week aan de slag tijdens de lessen. Op 13 september tijdens de Jaarmarkt in Oud-Beijerland staat het eerste optreden al op de agenda en in de weken daarna kunnen zij auditie doen voor een rol in de nieuwe musical Alice in Anderland die komend voorjaar opgevoerd zal worden.

Dutch Junior Musical Academy
De Dutch Junior Musical Academy is opgericht in 2010 en werkt met een groep van ruim honderd leerlingen uit de Hoeksche Waard. De leerlingen hebben een leeftijd tussen de 6 en 15 jaar en worden ingedeeld in klassen naar leeftijd en niveau, waar zij werken aan zang, dans en drama. De afgelopen jaren speelden leerlingen van de Academy o.a. de musicals ‘De Suikerzoete Tuimeltoverballentoffee’ (in samenwerking met Stichting Samenlevingsopbouw Oud-Beijerland), ‘Michiko’, Sit Down!’ en diverse concerten met bekende musicalartiesten.

Lees ook:Feestelijke eerste cd presentatie Dutch Junior Musical Academy
Lees ook:Dutch Junior Musical Academy viert vijfde verjaardag
Lees ook:Dutch Junior Musical Academy speelt Alice in Anderland
Lees ook:Swingend nieuwjaarsconcert Dutch Junior Musical Academy
Lees ook:NME foundation start audities voor talentvolle jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>