Swingend nieuwjaarsconcert Dutch Junior Musical Academy

DJMA Nieuwjaarsconcert Martine de Jager fotograaf Monique IJzerDe Dutch Junior Musical Academy is 2014 swingend begonnen! Afgelopen zaterdag speelden de leerlingen uit de topklas samen met musicalster Martine de Jager een nieuwjaarsconcert voor een volle zaal met onder meer nummers uit de musicals Shrek, Ciske de Rat en Sister Act.
Het is inmiddels een traditie geworden dat de leerlingen uit de topklas van de musicalschool uit de Hoeksche Waard jaarlijks optreden met een bekende musicalartiest. Na onder andere Linda Wagenmakers en Brigitte Heitzer was het dit keer de beurt aan Martine de Jager. Martine is bekend van de musicals The Wiz, Verplichte Figuren (waarvoor zij een John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst mocht nemen in de categorie beste vrouwelijke bijrol in een kleine productie) en de Joop van den Ende producties Tanz der Vampire en Sister Act in Duitsland. Na afloop liet zij weten blij verrast te zijn door het niveau van de nog jonge musicalsterren in spé: “Wat een ongelofelijk talent en discipline hebben deze kinderen. Het was een feestje om samen met hen dit concert te geven.”

Tijd om uit te rusten hebben de leerlingen niet, want vanaf mei spelen zij maar liefst zes weekenden de nieuwe voorstelling Sit Down! en daarvoor starten de repetities als snel.  Dit belooft het grootste project tot nu toe te worden van de Dutch Junior Musical Academy, want alle honderd leerlingen van de musicalschool zullen erin te zien zijn. “Het is inderdaad een behoorlijke creatieve uitdaging om iedereen een aandeel in de voorstelling te geven. Het script en de liedteksten zijn op dit moment volop in ontwikkeling, maar dat ook Sit Down! weer een feest op het toneel wordt staat vast” laat de musicalschool weten.

Fotograaf: Monique IJzer

 

Lees ook:Dutch Junior Musical Academy viert feestelijke opening
Lees ook:Feestelijke eerste cd presentatie Dutch Junior Musical Academy
Lees ook:Sit Down! nieuwe productie van Dutch Junior Musical Academy
Lees ook:Dutch Junior Musical Academy speelt Alice in Anderland
Lees ook:Dutch Junior Musical Academy viert vijfde verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>