Familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud aangekondigd

Robin Hood en het verdwenen goud, een nieuwe familiemusical van producent I&L Entertainment is vandaag aangekondigd. De voorstelling is vanaf oktober 2015 in de Nederlandse theaters te zien. De eerst aangekondigde speeldatum is 31 oktober in ‘s-Hertogenbosch, de rest van de speellijst wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Robin Hood en het verdwenen goud vertelt het verhaal van Robin, een stadsmeisje. Haar vader moet in het buitenland werken, waardoor zij voor de zomer bij haar oma moet wonen. Haar oma woont in het dorpje Nottingham, waar de legendarische Robin Hood eeuwen geleden woonde. De legende lijkt zicht hier te herhalen: Lord John, de nieuwe burgemeester, is van plan om arme mensen hun huis uit te zetten. Zo kunnen de huizen gesloopt worden en plaatsmaken voor hotels. Doordat Nottingham zo beroemd is komen er veel toeristen naartoe, en die moeten ergens slapen. Robin wil de bewoners redden en Lord Johns plan voorkomen. Om haar doel te bereiken gaat ze op zoek naar de schat van Robin Hood.

Robin Hood en het verdwenen goud cast en creatives

De cast van Robin Hood en het verdwenen goud bestaat onder andere uit Dorothy Wuyts, Ferdinand Biesheuvel, Leon van Uden en Erwin Dekker. De muziek is van Bas van den Heuvel, de tekst van Leon van Uden. De regie ligt in de handen van Rowdy Pelgrim. Ilse Spruijt en Ariste Alosery verzorgen de choreografie. Lotte Pernet zorgt voor de gevechtschoreografie. Dillan Petersen en Wouter van Uden zijn verantwoordelijk voor het decor. Jeanne van Zandvliet verzorgt de kostuums. Ten slotte zijn Lightworx en Tim van Tooren verantwoordelijk voor licht en geluid.

Lees ook:Robin Hood en het verdwenen goud krijgt een unieke website
Lees ook:Cast Robin Hood en het verdwenen goud is compleet
Lees ook:Robin Hood en het verdwenen goud vanaf oktober 2015 in het theater
Lees ook:Perspresentatie: ‘Robin Hood en het verdwenen goud’
Lees ook:Julia Berendse zingt de eerste single uit Robin Hood en het verdwenen goud

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>