Robin Hood en het verdwenen goud vanaf oktober 2015 in het theater

Robin HoodOp 31 oktober zal na een reeks try-outs de familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud in première gaan in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Vervolgens zal de show door heel Nederland te zien zijn.

Na het succes vanArthur en de strijd om Camelot maakt I&L Entertainment opnieuw een voorstelling over een beroemde middeleeuwse held. Maar zoals we inmiddels weten, niet zonder bijzondere twist.
Het wereldberoemde verhaal van Robin Hood krijgt een avontuurlijk vervolg in deze verrassende familiemusical.

Verhaal
Als haar ouders voor werk naar het buitenland vertrekken, moet het stadsmeisje Robin de zomer doorbrengen bij haar oma in het Engelse dorpje Nottingham. Het dorp is een toeristische trekpleister omdat Robin Hood er vroeger heeft gewoond.
De nieuwe burgemeester van Nottingham, John, heeft besloten om de arme mensen uit hun huizen te zetten zodat hij er hotels kan bouwen. Als Robin achter zijn plannen komt wil ze de mensen uit het dorp redden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze op zoek naar de legendarische schat van Robin Hood. Als ze tijdens haar reis een mysterieus dagboek vindt is dat het begin van een groots avontuur waarbij ze van de ene in de andere verbazing valt. Heden en verleden komen op magische wijze samen.

Robin Hood en het verdwenen goud is een spannend verhaal boordevol humor, avontuur en prachtige muziek.

De casting voor de musical is nog in volle gang. Wel is al bekend dat Ferdinand Biesheuvel de rol van Koning John gaat spelen, Dorothy Wuyts zal te zien zijn als lady Marianne, Erwin Dekker als kleine Jan en Leon van Uden als zoon van de koning.

Voor meer informatie kun je de website bekijken www.robinhoodmusical.nl

Foto: Wim Lanser

Lees ook:Cast Robin Hood en het verdwenen goud is compleet
Lees ook:Robin Hood en het verdwenen goud krijgt een unieke website
Lees ook:Familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud aangekondigd
Lees ook:Julia Berendse zingt de eerste single uit Robin Hood en het verdwenen goud
Lees ook:Perspresentatie: ‘Robin Hood en het verdwenen goud’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>